Lécci segítség kéne ajándékozás terén!?
Szia! Újra én vagyok, az első. Próbálok Neked egy-két tippet, ötletet adni, hátha tudok segíteni.
1., Színes gomblánc
Hozzávalók:
- Nagymama vagy Anya gombos dobozából különböző alakú és színű gombok
- olló
- nagyobb tű
- színes kötözőzsinór
1. lépés
Nagyjából mérd le egy zsinórral, hogy milyen hosszú nyakláncot akarsz. Rendezd gombjaidat színek és nagyság szerint nyaklánc alakban.
2. lépés
Figyelj arra, hogy a díszesebb medálnak nagyobb és különlegesebb alakú gombot válassz. Színben a gombokhoz illő kötőzsinórt keress.
3. lépés
Sorrendben fűzd egymás után a gombokat. Érdemes arra is tekintettel lenni, hogy a lánc ne legyen szoros.
2., Hull a hó
Hozzávalók:
- kis üveg, tetővel
- glicerin
- arany festék
- ecset
- ragasztó
- fehér csillámpor
- mécses
- kis figura
1. lépés
Csavard le az üveg tetejét és fesd le kívül-belül arany színűre. Hasonló módon fesd le a teamécsest is szintén arany színűre.
2. lépés
Egy kis ragasztó segítségével erősitsd fel a mécsestartóra a kis figurát, és a mécsestartót ragaszd fel az üvegtető belső felére.
3. lépés
Az üveget töltsd meg vízzel és tegyél bele glicerint, fele-fele arányban. A csillámport szórd bele és jó erősen csavard az üvegre a figurás tetejét.
4. lépés
Ha megrázod, már hull is a hó az üvegben a kis figurádra. Remek karácsonyi ajándék bárkinek!
Még több ötletet talász a [link] weboldalon!
Nagyon örülök, hogy tetszik az oldal! Valószínű, hogy én is innen fogok ötleteket meríteni karácsonyra. Hisz' nem drága, és a szülők, rokonok mindig annak örülnek a legjobban, amit saját kezűleg készítünk!!
az első és a második válaszoló voltam, 13 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!