Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tényleg engedélyezni akarják...

Tényleg engedélyezni akarják idén (2010) a petárdát?

Figyelt kérdés

Hallottam valakitől,aki olvasta a neten,hogy azt fontolgatják (mivel minden tiltás ellenére használják) idén dec.31én este 6tól másnap reggel 6ig petárdát is lehet majd használni.

Hallott más is erről? Esetleg vmi linket is küldhettek ahol erről írnak.

2010. nov. 20. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Hát én azt olvastam egy email-ben amit a szomszéd Ottóbácsi küldött, hogy a Jucus unokanövére, aki részben az én féltestvérem azt súgdosta a buszon a hentesnek, hogy mikor elsétált a kávézó elött hallotta ahogy Niki az ügyeletes plázapics@ eltörte a körmét miközben bámulta Sanyit a város bolondját, ahogy súlyzózik két 5 kilós macskával miközben a nagymamája palacsintát sütött a kertben és átszólt a szomszéd Józsibácsinak, hogy hangosítsa már fel a TV-t, mert kíváncsi, hogy petárdázhat-e majd a Ricsi nevü unokája ebben az évben. Persze Józsibácsi makacs és nem hangosította fel, így nem tudom a választ a kérdésedre.
2010. nov. 29. 20:57
 2/7 anonim ***** válasza:
nem mind1?én akk is petárdáztam amikor nem lehetett
2010. nov. 30. 04:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Petárda powa!
2010. dec. 2. 16:30
 4/7 anonim válasza:
47%
No para nekem most ithon van kb 3000darab és ha idetolja a képét valami rendőr az kap:D
2010. dec. 9. 13:52
 5/7 anonim válasza:
63%
A valasz nem, de rohadtul nem erdekel!Minden evben elduranntok 5-6szaz petit szilveszterkor ha lehet, ha nem.
2010. dec. 9. 19:38
 6/7 anonim ***** válasza:
igy igaz petárda forever
2010. dec. 19. 01:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Jó is lenne, de sajnos nem :S
2010. dec. 29. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!