Segítenétek? Az USA-ba szeretnék küldeni egy kézzel írott levelet. Vettem egy külön erre való borítékot,de nem tudom mit hogy kell csinálni,meg mennyit kell érte fizetni?
Mit értesz az alatt, hogy külön erre való boríték? Meg hogyhogy mit kell csinálni? Megírod a levelet, beteszed a borítékba (ami bármilyen boríték levet amúgy), megcímzed és elviszed a postára.
Vagy rosszul értelmezem a kérdést?
Hát azt mondták,hogy vegyek egy (már nem tom milyen) borítékot.Azt mondták,hogy az USA-ban nem fogadják el a bélyeget,ezért vettem ezt a lila-fehér borítékot(Elsőbbségi Nemzetközi Levél).Az van ráírva:A boríték a szolgáltatás árát is tartalmazza. Szóval akkor csak megírom a levelet,belerakom,megcímzem és leadom? :D
A címzéssel vagyok bajban.Olyan hosszú és bonyolult. Tudsz mutatni rá egy példát?
John Smith
12 White Street
Miami, Fl 12345
USA
A borítékot nem tudom, de ha az van ráírva, akkor biztos nem kell rá fizetni. De ha úgyis ottvagy a postán, add be az ablaknál és kérdezd meg. Azon a két percen nem fog múlni, és akkor az a tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!