Hogy tetszik nektek ez a két háttérkép?
Most hogy belekóstoltál a témába, már csak a kreativitásod kell kibontakoztatnod.
Másféle koncepciókat is kitalálhatsz, mint a kétoldali szimmetriával összetett képek. Mert látom hogy nem csak az utolsó három, hanem az elsők is erre az alapsémára készültek.
Aztán ha mélyebben bele akarsz menni dologba, el kell kezdened odafigyelni a részletekre is hogy minél jobb hatást érj el.
A második belinkelt képen például egyszerre feltűnt, hogy az ember színe csak a jobb oldali képpel egyeztethető össze, a bal oldalival nem.
Semmi probléma, photoshopban nagyon egyszerűen átszínezhető az ember bal oldala egy kékesebb árnyalatra. Nem kell teljesen kékre, csak egy kis árnyalatnyi, hogy jobban illeszkedjen a képbe.
Az első képen, bár ezt is két képből raktad össze, a gyakorlatlan szem nem veszi észre a differenciát, mivel ugyanazon színtéma a kettő, és ezért a fényviszonyok is megegyeznek.
Viszont ha ránézünk az emberre, a jobb oldala valamiért teljesen sötét - bár ezt semmi nem indokolja a háttér alapján. Ezen is lehetne segíteni bizonyos módszerekkel, ez már azért nehezebb mint egy átszínezés vagy világosítás.
Ha meg akarsz tanulni nagyon jó Photoshop technikákat, tudok ajánlani egy oldalt. Sajnos angol, tehát az nem árt ha tudsz angolul, viszont szerintem a képek alapján is meg lehet érteni.
Íme: [link]
Ami most ezen belül nekem nagyon tetszik, az pl ez:
[link] tutorials/photo-effects-tutorials/create-a-nature-inspired-photo-manipulation-in-photoshop/
Húú, köszi a csajos képeket ;)
amúgy szerintem gyakorolhatod még állatos képekkel is :)
azt szeretik a fiúk is meg a lányok is ;)
ez a milás disznós nagyon jó (:
de megpróbálhatnád más stílusba is. aHogy mondta az előző válaszoló. pl. nem csak két kéept teszel össze hanem 3-at vagy többet :)
Hát ez a három egymás után ez lett eddig a legrosszabb szerintem. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!