Csak én utálom szíj melindát?
Figyelt kérdés
szerinte undorító amit művel, állandóan sajnáltatja magát meg sír h menni akar haza... akkor minek jeletnkezett. meg ahogy áll meg az a menés meg az a fej áááááááá esne már ki2010. nov. 19. 21:40
11/20 anonim válasza:
itt egy videó: http://www.youtube.com/watch?v=wpCBruxn-Po szíj melinda a Megasztár 3-ba . Még hogy ő nem akar sztár lenni...
12/20 anonim válasza:
engem kikeszit xD nem szeretem.
de ugyis o foja megnyerni sajna:(
13/20 A kérdező kommentje:
szánalom szánalom akkor az a mostani "stílus" csak álca így akarja megyerni
2010. nov. 20. 19:02
15/20 anonim válasza:
Az a röhej hogy akárhol szóba kerül a neve,legyen az netes fórum,vagy baráti társaság,mindenki így gondolja,aztán mégis mindig övé a legtöbb szavazat.
Vajon kitől jön ez a sok szavazat?
Lehet hogy érdekes dolgok derülnének ki ha utánanéznénk.
16/20 anonim válasza:
júúj én már rosszul vagyok tőle!! -.- Hálaistennek hogy végre kiesett.Azt csinálja álllandóan ,hogy ott "betotyog" a színpad közepére, görbe háttal, próbál lazának tűnni és ott kínlódik végig...-.-
18/20 anonim válasza:
A magyarokban az a közös, hogy mindig tudnak valakit együtt utálni, más nemzetekkel ellentétben.
19/20 anonim válasza:
ja, maga szíj melinda utálja saját magát a legjobban
20/20 anonim válasza:
de másokat talán még jobban utál magánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!