Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A tablón kötelező rajt lenni?

A tablón kötelező rajt lenni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 19:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Még szép!:) Örök emlék, szóval ajánlatos részt venni a fotózáson. Később nagyon megbánod ha nem így cselekszel.
2010. nov. 19. 20:04
 2/10 A kérdező kommentje:

Utálok fényképezkedni...

És azt osztály nagy részét is utálom,mert bunkók.

2010. nov. 19. 20:09
 3/10 anonim ***** válasza:
azzal ne foglalkozz csinálnak rólad egy jó kis képet és rátesznek. ha már végzős vagy nem kell sokáig kibírnod velük. hidd el jobb ha rajta leszel :)
2010. nov. 19. 20:13
 4/10 A kérdező kommentje:

de én nem vagyok szép

a smink sem áll jól

2010. nov. 19. 20:13
 5/10 anonim ***** válasza:

hűha de sok önbizalmad van. a smink mindenkinek jól áll hidd el :) menj el előtte kozmetikushoz ő majd úgy sminkel ki h nagyon szép legyél.

tavaly az egyik oszt.társam pont ezért nem akart rajta lenni mert csúnyának tartotta magát, alig tudtuk rábeszélni h rajta legyen, és az ő képe lett a legjobb :)

2010. nov. 19. 20:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát, kötelező talán nem, vagyis gondolom ha nem mész el fényképezkedni nem fognak odaráncigálni :D Szerintem jogod van eldönteni hogy rajtaleszel-e, ne is hallgass az olyasmikre, hogy 'na legyél már rajta mer az olyan jó' ha nem akarod akkor ne. Én pl. tuti nem leszek rajta, hasonló problémák miatt mint te :) Azzal a különbséggel hogy én az egész osztályt utálom :D
2010. nov. 19. 20:53
 7/10 anonim ***** válasza:
b*asszus nehogy lebeszéld már róla. ha még most nem is tetszene de pár év múlva tök jó visszanézni. én a 8-ost összehasonlítottam a 12-essel és tök vicces volt. és tök jó élmény. évek múltán pedig megtudod majd mutatni a gyerekeidnek meg akárkinek. nehogy lemaradjatok már róla. mit gondolnának a többiek?
2010. nov. 19. 20:58
 8/10 anonim ***** válasza:
51%
Ha azt osztályfőnököd látja ezt a kérdést majd ő válaszol rá.
2010. nov. 19. 22:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Fogadjunk hogy Vas megyei vagy!
2011. márc. 4. 15:19
 10/10 A kérdező kommentje:
nem Vas megyei vagyok :D
2011. márc. 4. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!