Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért pofázik pont az ilyen?

Miért pofázik pont az ilyen?

Figyelt kérdés

Miért mindig azok pofáznak a legjobban akik hülyék mint a s*gg,sz*art se tudnak,akiknek az a menő ha minél hülyébb vagy,sok egyesed,van de legyél raj,sőt aki f*szkalap...

Mert ez a bajom.Ez a divat,igen ezt lehet annak nevezni.legyünk minél hülyébbek de azért csak délutánonként rajuljunk a parkban...

Én ugyanis kitűnő tanuló vagyok (félreérteni nem kell,mert sokan azt hiszik magolok.nem ez így van és kész)

Mindig pofázik az egyik leg s*egghülyébb r*banc ,hogy én stréber vagyok meg stb. Mit hisz? Hogy azzal amilye most van kezd majd valamit az életben?Kb. a takarítom lesz majd felnőtt koromban. De ők ezt nem értik.Nem értik,hogy ha akarnak valamit tanulni kell (nem feltétlen,de legalábbis nem ezt csinálni)

Nem tudok már nekik mit visszaszólni.Felesleges.

Nektek mi a véleményetek?Ez kikívánkozott belőlem.

13/f

2010. nov. 18. 19:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%
Graratulálok! Belőled lesz még valami! A társadalomnak több ilyen emberre lenne szüksége!
2010. nov. 20. 14:59
 12/14 anonim ***** válasza:
tanulj csak,ne szégyeld.Gyerek vagy még és amjd felnőt kododba rájösz,hogy jól tetted,hogy tanultál ő meg majd rájön a 3müszak mellett,hogy talán nem az volt a hülye aki tanult.Felszed egy pénzes pasit a ribi???te talán olyan nőt eltartanál aki sik hülye?és sehova se vennék fel?Akarnál olyan nőtől gyereket?Lehet fiatalon viszik majd a pénzesebb pasik,dehogy 30-40évesen majd kiesnek a BMW-ből az is tuti!!!!Tanulj és legyél büszke.Fel fogsz nőni a gyerekévekből és lesz jövőd.Szoritok neked az életedhez,gratulálok az eredményedhez.Csak igy tovább.Deha majd az utcán lesznek hajléktalanok a nem tanultak és te kiszálsz a saját céged kocsijából azért igérd meg,hogy dobsz majd nekik oda egy zsemlét nehogy éhezzenek a régi osztálytársaid :)további szép bizonyitványt tanulást kivánok
2010. nov. 20. 15:53
 13/14 anonim ***** válasza:

tapstapstapstapstapstapstapstapstaps

NE HAGYD HOGY A SÖPREDÉK BEFOJÁSOLJON!!!

NE HAGYD HOGY MAGUKKAL HÚZZANAK,ELRONTSANAK!!!

NE IS BESZÉLJ VELÜK,AZ ILYENEKKEL MÉG BESZÉLNI IS LEALACSONYÍTÓ!!!

Légy ember, hasznos ember,légy hasznos a társadalomnak,légy hasznos az emberiségnek,és légy büszke erre,légy büszke magadra,hogy vagy valaki,Magaslodj ki a söpredék közül!

2010. nov. 20. 18:14
 14/14 Izééékeh11 ***** válasza:

hallod basszki nekem is eggyik osztálytársam ilyen,ha valaki kap pl. töriből egy 5-öst vagy 4-est már elkezd ordibálni hogy ŰŰŰŰűűű...de stréber vagy!!!! persze ő is hülye mint a sz@r de azért még keménykedik nekem mint a 3 hetes tevef*s....meg ha már itt tartunk egy lány osztálytársam meg kis 12 éves pitsaa azt nekem mongya hogy Én ne puffogjak neki,meg én ne opfázzak,erre mondom neki -Nézzél már magadra ,olyan sík vagy mint az alföld és még én ne pofázzak? meg rólam terjeszti azt hogy k*rva vagyok,amikor neki van 12 évesen 18 éves pasija meg ő k*rvul ott a 8.-os fiúknak ... hát a sminkjéről ink ne is beszéljünk,úgy néz ki mint akinek bevertek xP és aza poén hogy őt szereti mindenki meg minden,ő a sulik*rvája és engem cssesztetnek hogy én meg nem úgy nézek ki mint ő ,mert nem úgy sminkelem magam,vagy mert nekem legalább 3-as a matek átlagom ő meg bukásra áll -.-" sztem igazad van,hallod felnőtt korodban tuti sikeres leszel aza csajszi meg majd mehet az uccasarokra...

13L

2011. máj. 26. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!