Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szalagtűzőre mit illik ajándék...

Szalagtűzőre mit illik ajándékba adni?

Figyelt kérdés
Egy testvérpárról van szó, februárban lesz a szalagtűzőjük, és meghívtak engem is. Milyen ajándékot illik ilyenkor adni? Az egyik fiú a másik lány. Segítsetek! Köszi!
2010. nov. 18. 15:11
 1/2 anonim ***** válasza:

hát ez sok mindentől függ. milyen a kapcsolatod velük? rokon van csak barát,ismerős haver? és mennyire vagytok jóban. akkor pl mi a hobbijuk mit szeretnek meg ilyenek. nem kell túlzottan drága ajándék. a fiúnak vehetsz egy üveg piát, vagy ha van valami hobbija akkor ahhoz valamit. a lánynak parfümöt de csak ha tudod milyet szeret, könyvet vagy ilyesmit

írj és megpróbálok segíteni :)

az én barátomnak most volt tőlem egy albumot kapott tele képel amióta együtt vagyunk és mindenhez írtam egy kis személyeset, és egy tollat gravíroztatva, viszont a barátaitól focis dologtól kezdve közös képen át a piáig mindent kapott

egyik barátnőnknek pedig azt csináltuk h vettünk egy nagyobb szalagot, és annak a közepébe tettünk egy közös képet, nagyon jó lett és örült neki. ja és a szalag két végére az egyikre a megismerkedésünk éve ment a másikra meg h Gratulálunk :)

2010. nov. 18. 16:18
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

Nagyon aranyos vagy, hogy írtál, köszönöm!

No, hát a helyzet az, hogy jó baráti kapcsolatban vagyok velük, egy suliba járunk. A hobbijukat sajnos nem nagyon tudom. :S A parfüm viszont nem rossz ötlet. Lehet, hogy a parfüm ügyében puhatolózok náluk. :) Még egyszer köszi a választ! :)

2010. nov. 18. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!