Parázok?
Figyelt kérdés
Segitség?2010. nov. 18. 14:58
1/4 A kérdező kommentje:
Na szóval, holnap megyek életemben először konditerembe, tulsolyos vagyok 16 éves fiú, és a sulyombol adódóan nagyon szégyenlős, parázok hogy hogyan fogok átöltözni, aztán a teremben gyurni stb.. valami tippet tudnátok adni amivel meg tudnám magam nyugatatni? vagy eggyáltalán valami tippet?
2010. nov. 18. 14:59
2/4 anonim válasza:
Nyugi. Ne törödj senkivel fogd fel úgy mintha csak te lennél a konditerembe. Egyszer te is fogsz úgy kinézni mint ők:) legyen ez a szemed elött. Ha attol félsz hogy megbámulnak hogy "nézd a dagadt gyereket mit kreses itt" majd meglepödnek mikor ladtál 10 20 25 kg nem tudom mennyit akarsz.(vagy hogy mennyira vagy kitartó) Ne törödj az ilyesmikkel konditerembe a tulsúlyos emberek járnak hogy lefogyanak vagy a kigyurt izompacsirták akik kitudja lehet voltak 120kilók. Szóval valahol elkell kezdeni. De ha mégsem jön össze a konditerem akkor már én is merem ajálani a Norbi dvd-t soha nem hittem benne de úgy voltam vele ha több 100 ember lefogyott neki köszönhetöen akkor nekem mért nem sikerülhetne?!!! Igaz én Rékára kezdtem el tornázni és nem egész fél év alatt fogytam 20 kg. Szóval ha nem megy a kondi probáld ki a dvd-t. Tuti hogy befog válni. Nekem is sikerült :) (pedig elöször nem hittem) Sok sikert!!!!!!!!
3/4 anonim válasza:
Semmi okod idegeskedni, én mindig azt tapasztaltam, hogy akik már régóta lejártak nagyon kedvesek és segítőkészek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!