Létezik, hogy a munkaügyön tartották az ( OEP ) kis könyvemet?
Figyelt kérdés
Azt a hajtogatósat, amibe be vannak vezetve a munkahelyeim. Már kb 2 órája keresem, de nem találom a papírjaim között. :(2010. nov. 18. 12:26
1/8 anonim válasza:
Annak ott a helye. Vagy kiléptél? Akkor át kellett hogy adják.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem, lejárt a járadékom és keddtől segélyt kapok, de elkezdtem keresni egy dátum miatt és sík ideg lettem, hogy nem találom. :(
Viszont költözés miatt vajon melyik munkaügyön lehet? Ahol regisztráltam? Átkérték a jelenlegi lakhelyem szerinti munkaügyre a papírjaimat, akkor ezt levélben vagy neten teszik? Mondván átküldték levélben vagy a régi helyen keressem?? :S
2010. nov. 18. 12:38
3/8 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon köszi a választ!
2010. nov. 18. 12:39
4/8 anonim válasza:
Úgy érted munkanélküli járadékot kaptál? Amikor jelentkeztél a munkaügyi hivatalban, akkor le kellett adnod azt a kiskönyvet, ott kell hogy legyen náluk. :)
5/8 anonim válasza:
Ja, nem olvastam teljesen végig. Költözés után jelntkeztél a munkaügyi központben? Ha igen, akkor elméletileg át kellett, hogy kérjék. Ha nem, akkor be kellene menned és lejelentkezned.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, hétfőn járt le a munkanélküli járadékom, keddtől már munkanélküli segélyre vagyok jogosult. Persze, bent voltam itt a munkaügyön, ahova költöztünk és ide át is kérték az anyagomat, csak azt nem tudom ilyenkor postán küldik át az anyagot? Mert akkor csak az új helyen kell lennie nem? Nem a régin. Azért kérdeztem, hogy vajon postai úton küldték át az anyagomat vagy interneten, mert ha interneten, csak a régi helyen kell lennie. Nem? Na ezt jól összekavartam! :(
2010. nov. 18. 13:48
7/8 anonim válasza:
Amíg pénzbeli ellátást kapsz, addig a munkaügyi központban kell lennie a TB kiskönyvednek (akár járadék, akár segély, akár átképzési támogatás). Ha időközben más munkaügyi központhoz kerültél, a réginek át kell küldenie a Tb könyvedet az újhoz. Amikor lejár a segélyed és nem kapsz már ellátást, vagy ha elhelyezkedsz időközben, akkor visszaadják a TB kiskönyved.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket! :)
Sajna ma nincs ügyfélfogadás, majd hétfőn beszaladok és megkérdezem, átküldték e? Sajna van rossz tapasztalatom. :(
Február vége óta a gyermekorvos 3× kérte már ki a kisfiam anyagát a régi orvosunktól, még mindig nem ért ide. :(
2010. nov. 19. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!