Samsung vagy Nokia?
Samsung
érveim mellette:
-operációs rendszer android/bada(nokia ezzelszemben symbian s60 symbian 3 ami eléggé elavult)
-kijelző!(1 es készülékekben amoled kijelzö van ami 16m szint kezel nem törik, 0,55mm vastag és ha ráversz kalapáccsal a kijelzore akkor sem lesz baja)
-dizájn anyaghasználat (vegyük pl a galagsy spicát )ezzel szemben a nokia semmi
-kamera (a samsung már 8-12.1 mp-s kamerákat is kidob amik tökeletes képeket produkálnak)
nokia érvei
megbízható és hoszúéletű
jó anyaghasználat ami a legluxusabb érzést kelti az adott kategoriaban
világéletemben nokiát akartam venni. Erre most van egy sony ericcson P1i. Maximálisa megvagyok vele elégedve, nemondom hogy az SE a mobilok mobilja, de ez bevált, igaz már több éves.
Samsung egy picit parasztvakítósnak tartom. Vagy inkább tartottam. Mert ma már annyira befutott, hogy nem lehet rossz anhh.
A Nokia meg pont az ellenkezője. Eleine űber volt, de most sztem nagyon sokat vesztett a vevőkörből. és lassan sztem a minőségből is fog. Vag ymár most is? Szte csak az árát kell megfizetni. És ahogy előbb is írták, S650-as opsys már nem "menő". Ahogy nézem a windows is elnépszerűtlenedett, ma már az android hódít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!