Milyen bűbáj létezik, amitől világítok a sötétben?
Figyelt kérdés
2010. nov. 17. 20:17
11/27 anonim válasza:
Masnapos te gyökér a polonium alfa sugárzást bocsájt ki és az nem csinál fényhatást, de kedves kérdez, ha felgyújtod magad, világítani fogsz:P
12/27 anonim válasza:
Na a kis kémikus, fú de vágja a kémiát :D
Ami radioaktív, az kibocsájt fényt, olvass utána jobban :)
13/27 anonim válasza:
Egyszerű. Tartsd fel a mutatóujjadat és mondd fennhangon: LUMOS!
14/27 anonim válasza:
szerintem a termeknek neve amit te keresel:
zseblampa
15/27 anonim válasza:
Káposztásbab, utána egy gyufa!
16/27 anonim válasza:
Lehet, hogy nem pontosan ilyenre gondoltál, de ezt tudom ajánlani:
17/27 anonim válasza:
Először a kérdés maga vidította fel a napomat, majd a válaszok sorban. Köszönöm szépen.
Hogy ne legyek off, a kérdésre válaszolva, én is a benzit és gyufát ajánlanám.
18/27 anonim válasza:
Semmilyen , azaz de: vigyél egy elemlámpát magaddal, vagy egy gyertyát, akkor te is "világítani" fogsz a sötétben.
19/27 anonim válasza:
egyetértek hófehérkével, ezt a bűbájt én is ismerem, egyszer kipróbáltam de lebuktam mert a bolt mellett világítani kezdtem és megtaláltak!
na mind1!
szóval ha nem a bolt mellett világosodsz fel akk tökéletes ez a varázslat!
20/27 anonim válasza:
Bűbáj nem, de bizonyos gombafajták rendelkeznek fénnyel. (A bűbájt sosem úgy kell elképzelni, mint ahogy a filmekben van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!