Manapság elmegyek moziba és mit látok? Egy halom 3D-s akció vagy véres horror, mindegy, mert mind csak egyre megy: a tökéletes képi világra. Nagyon szeretem a drámákat, az életrajzi filmeknek, főleg ha azoknak igazi, értékes mondanivalójuk is van. Lehet, hogy én keresgélek rossz helyen, de mindenhol csak sablonos akciófilmeket, és ezerszer eljáratott romantikus filmeket találok. Hol vannak manapság a Holt költők társasága, Esőember, Forrest Gump,(de akár az Ember a Holdon-t is ide sorolhatnánk) vagy akár a Rettenthetetlen-szerű remekek melyeken évekkel ezelőtt egyszerre sírtam a meghatottságtól és nevettem az örömtől amit ezek a filmek okoztak? Ha valakinek van vmi ilyen kaliberű filmtippje írja le ide lécci, nagyon örülnék neki:D
2010. nov. 17. 18:50
1/5 A kérdező kommentje:
*eljáratott helyett lejáratott bocs
2010. nov. 17. 18:51
2/5 anonim válasza:
Szerintem vannak ma is jók. Pl: A világ legjobb apja. Nem nagy eresztés, sokak szerint sz@r de rám nagy hatással volt, nem tudom miért...
2010. nov. 17. 18:54
3/5 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok.Valószínűnek tartom hogy a filmekbe fektetett pénz 70%-át ha nem többet a vizuális effektekre költik és kész.A lényeg hogy látványos legyen,a szinészi alakítás,a rendezés és a történet másodlagos....Én is nagyon rég láttam már olyan filmet ami igazán megfogott és talán még érzelmeket is ki váltott belőlem...Már egy jó ideje nem is érdekelnek a mozi filmek,olyan szinten hogy még letölteni sem akarom ,mert sajnálom rá az üres DVD-t....Komolyan.
Mondjuk ami mostanában el ment az-az AVATAR volt.
De az sem volt olyan hűűű de nagy durranás.A számomra,tisztára olyan érzés volt mintha a Pocahontas új feldolgozása lett volna,de legalább van benne egy kis fantázia és izgalom....Az elmúlt évekre kb ennyi ami tetszett,de még ez is az "egyszer meg lehet nézni" kategóriába tartozik nálam.
2010. nov. 17. 19:18
4/5 anonim válasza:
általában nem moziba kell őket keresni ( főleg nem mo.-on)
én filmfesztiválokon jelölteket/nyerteseket szoktam átnézni , neten mindent meg lehet találni , és azok között szokott lenni minden évben sok színvonalas
2010. nov. 17. 19:21
5/5 anonim válasza:
régiek közül amin én sírtam nevettem egyszerre és rám a legnagyobb hatással volt az az Édesek és mostohák. szerintem kihagyhatatlan...bár lehet engem azért hatott meg annyira mert a filmben szereplő anya egy az egyben olyan mint az én anyukám:) nagyon hasonlítanak:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!