Miért utálják sokan Németországot?
Figyelt kérdés
úgy értem: miért népszerűbb Olaszország, Spanyolország, Franciaország, Nagy-Britannia, stb., mint Németország?2010. nov. 15. 21:51
1/9 anonim válasza:
Szerintem csak a történelem miatt... meg egyszerűen "nem menő" szeretni.
2/9 anonim válasza:
Mert népszerűbb? Szerintem nagyon jó hely lehet Németország, de még nem voltam ott. Nem tudom, honnan veszed, hogy utálják :D
3/9 anonim válasza:
Ja és szerintem igenis "menő" ;)
21:53
4/9 A kérdező kommentje:
már több helyen is olvastam neten, és a baráti körömben is mindenki utálja Németországot, ezerszer inkább menne Nagy-Britanniába, meg az említett helyekre. pedig azért Németországnak sem kell szégyenkeznie szépségben :O
2010. nov. 15. 21:56
5/9 anonim válasza:
Hitler miatt:D amugymeg azért mert kb semmiről sem híres. (annyira) pl: franciák-sajt, borok, a divat, és az eiffel torony. britek-teázás, taxi, a királynő, olaszok-cipők, tészták pizza. ezek nekem kb 5 éves korom óta bevannak rögződve, németországról pedig semmi.:/ max hitler. dehát ha élne, megölné sarah silvermant:((( ugyhogy nem jó ok ő sem a szeretésre.:D
6/9 anonim válasza:
A legtöbben a nyelv miatt. Nem szeretik a német nyelvet a furcsa hangzása miatt.
Én voltam ott, szerintem szép hely, én szeretem.
7/9 A kérdező kommentje:
fel nem tudom fogni, hogy hogy lehetnek annyira ostobák az emberek, hogy a beszélt nyelv miatt utálnak egy (ráadásul kedves) népet
2010. nov. 16. 13:31
8/9 anonim válasza:
Én nem Németországot utálom, hanem azt, hogy nekünk nem lehetett választani angol és német között, hanem kötelezően németet kellett tanulni, de elég rosszak voltak a tanárok. Csak negyedikben (alsóban) volt jó tanárunk.
Németországban még nem voltam, de szívesen kimennék.
9/9 anonim válasza:
Ezt más országokról is el lehetne mondani,olvasgattam,olyan kérdéseket,ahol 2 ország összehasonlításáról volt szó és amelyikben Németország szerepelt akkor arra "szavaztak" többen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!