Kögzagdaságit végzettek véleménye érdekelne,4 éve diplomáztam töri tanári szakon, milyen esélyem lenne a közgázon?
Figyelt kérdés
A matek mennyire durván kell, ha humán beállítottságú vagyok, akkor is el tudnám végezni 4-es matek érettségivel? Bár már 4 év kiesett , s megkopott a matek tudásom.2010. nov. 14. 22:31
1/2 anonim válasza:
Én a 4-es matek érettségimmel műszaki egyetemet végzek, úgy, hogy 5 évvel érettségi után kezdtem. Tök jól megy.
Szóval hajrá, simán menni fog!!!
2/2 A kérdező kommentje:
Rendes vagy, köszi! :))) Valamit szeretnék tanulni, mert a tanári diploma ma már nagyon kevés, sajnos. Megkérdezhetem milyen műszaki sulira jársz? Nem vagyok egy buta lány, csak már a 8 hónapos kislányom mellett bátortalan vagyok kicsit....
2010. nov. 14. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!