Ha zászlót szeretnék készíttetni magamnak az mennyibe kerül és hol tudom megtenni?
Figyelt kérdés
Nekem Honduras zászlaja kell ( [link] ) (ne kérdezd minek mert titok:D ) de hol tudnám ezt elkészíttetni? Tudom hogy Magyarországon is lehet zászlót rendelni/venni és az is ( egy normál méretű, ami az intézményeken van de lehet kisebb is) 18ezer FT :S akkor a készíttetés mennyivel több?
Tudnál olyan honlapot ahol forintban Mo.-n van ilyen lehetőség és még talán ki is postázzák?
Köszi a válaszokat:)
2010. nov. 14. 22:13
1/9 A kérdező kommentje:
készittetni alatt lehet simán a készíttetnit érteni meg a rendelni egyet hondurasi mintával. melyik lehetséges?
2010. nov. 14. 22:14
3/9 A kérdező kommentje:
Ezzel aztán sokat segítettél.......ezt a honlapot már láttam, de árat nem írnak okostojás-.-"
2010. nov. 14. 22:23
4/9 A kérdező kommentje:
Még az sincs leírva hogyan kell rendelni, csak egvy adatlapot kitölteni, de ár sehol
2010. nov. 14. 22:26
5/9 A kérdező kommentje:
Meg most nézem hogy amit leírtál link az cégeknek van, mert kötelező a cég nevét kitölteni....szal ennyi:(
2010. nov. 14. 22:49
7/9 A kérdező kommentje:
-.-"
csak talkán készíttetni kell mert olyat nem lehet venni okostojhás-.-"
2010. nov. 21. 10:52
8/9 anonim válasza:
www.zaszlo.hu
Van egy menü, hogy ajánlatkérés, ott megadod neki améretet, és mit szeretnél, és kérsz tőlük egy árajánlatot.
9/9 BlueBull válasza:
ha kérdezel valamit, és valaki válaszol, miért okostojásozod le??? valószínűleg segíteni akar nem?? nyugodtan pontozz le, de nem vagy normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!