Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Volt egyszer olyan hogy úgy...

Volt egyszer olyan hogy úgy elzsibbadt pl. : a karod hogy nem tudtad mozgatni? Hogyan oldottad meg?

Figyelt kérdés

volt egyszer olyan hogy úgy elzsibbadt pl.: a karod hogy nem tudtad mozgatni?hogyan oldottad meg?

én rá szoktak feküdni és amikro felébredek azt veszem észre hogy ,nehéz,nem tudom mozgatni,

annyit csináltam hogy vissza mozgatom(megpróbálom behajlítani az ujjaimat vagy valahogy megszoktam oldani :)

Mostanában nem szokott mert tudom hogy kell úgy aludni hogy az legyen :)

2010. nov. 14. 21:07
 1/5 anonim válasza:
nekem egyszer volt hogy olvasásnál a könyökömön támaszkodtam, és az ujjaim amikkel a fejemet támasztottam teljesen elzsibbedtak. de még tudtam mozgatni egy kicsit és addig mozgattam míg nem lett ok. de nagyon vicces volt. mintha nem is az én kezem lett volna :D
2010. nov. 14. 21:14
 2/5 anonim ***** válasza:
szokott , és várok 2 percet :D
2010. nov. 14. 21:14
 3/5 Avalanche ***** válasza:
Pontosan ugyanezt szoktam csinálni reggelente.. általában a bal alkarom totál elzsibbad. És ha nem tudom magától behajlítani, akkor kicsit rásegítek a másik kezemmel.
2010. nov. 14. 21:15
 4/5 anonim ***** válasza:
ja ez nagyon durva. olyan, mintha nem is a tiéd lenne, hanem egy idegen valami (ami egyébként azért van, mert a vérkeringést eléggé meggátoltad benne, mivel rajta feküdtél). ilyenkor várni kell, és elmúlik,
2010. nov. 14. 21:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Jah kb 8 éves kromban zsibadt el először de totál le zsibbat,abszolút nem bírtam mozgatni,emlékeim szerint hosszú ideig.be sz^^tam mint állat hogy mi ez? XD

Azóta a kezem próbálom ökölbe szorítani miközben naszírozom a zsibadt karom a másik kezemmel....De már jó ideje nem történt ilyen.

2010. nov. 14. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!