Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a legidegesítőbb magyar szó?

Mi a legidegesítőbb magyar szó?

Figyelt kérdés
2010. nov. 14. 15:46
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%

"A kérdező kommentje:

Mi az öcsisajt? Fáj az igazság?"

Remélem nem képzeled magad magyarnak... Remélem letagadod a "magyarságod" és vállalod, hogy (mindössze) egy cigány vagy a sok élősködő közül!

Adja Isten, hogy az összes cigány hazatérjen!!!

2010. nov. 14. 20:12
 22/33 anonim ***** válasza:
86%

telcsi

kajcsi

mobcsi

uncsi

üzi

ucsó

le tört a körmöm

le kopott a lakkom

Ezektől a falra mászok,igaz az utolsó 2 nem csak egy szó,de így együtt sárga lázam lesz tőlük.

Nah meg ezt kapd ki:

megszencségteleníthetetlenségességeitekért

Nah mi ez ha nem kib^^ás XD

2010. nov. 14. 20:28
 23/33 A kérdező kommentje:

20:12 Te nagyon hülye vagy! Nem vagyok cigány, és rasszista sem, mint-ezek szerint-te.

Nos, ha nem vallod be magadnak, hogy némely budapesti tinicsaj úgy nyávog, hogy azt fáj hallgatni, sajnálom, biztos nem hallottad még, vagy csak hülye vagy ahhoz, hogy beismerd, vagy felfogd, nem tudom, de ez tény! Kész tény! Az igazi magyar színészek gyönyörűen beszélik a nyelvet, de nekik ez a dolguk, nekünk, nektek is róluk kellene példát venni. Beismerem, hogy sokan beszélnek szépen, és nem nyávognak, de akik ezt nem csinálják, azok szerintem egyet értenek velem ebben. Akik meg nem, azok csak elfogultak, valószínűleg.

Szóval, ha nem akarod, hogy kitiltassalak az oldalról a szerkesztőnél, akkor vonszold el innen magad, és ne írj vissza! Nagyon köszönöm.

P.S. Még egy beszólogatás, és jelentelek. Na szevasz!

2010. nov. 14. 21:07
 24/33 anonim ***** válasza:
65%
bucsek
2010. nov. 15. 13:25
 25/33 anonim ***** válasza:
73%
utazóközönség. Most utaznak vagy szórakoznak? Lehetne akkor már utazó publikum. Amúgy a páciens és a paciens, vagy kolléga és kolega. Mindből a második.
2010. nov. 15. 13:48
 26/33 anonim ***** válasza:
82%
A tesómnak Pécsett
2010. nov. 16. 19:29
 27/33 anonim ***** válasza:
72%
kiskutyus,kutyuska,kutyus...mielőtt valaki félre értené nincs bajom a kutyákkal,de ezek a becézések iszonyatosan irritálnak.
2010. nov. 18. 19:14
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem igazán szó, de az nagyon idegesít, ha valaki 'a'-t vagy 'az'-t tesz nevek elé -.-
2010. nov. 22. 17:33
 29/33 anonim ***** válasza:
28%

"P.S. Még egy beszólogatás, és jelentelek."

Wow! Csak most olvasom!

Hát, édesegykomám - nosza! Jelents!!!

2010. nov. 22. 17:50
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Én attól tudok fölrobbanni ha valaki ilyen magyar szavakat rövidít Pl: gyümi (gyümölcs), meg ha vki ugy köszön nekem chatben hogy sya vagy szííaa meg köszíí ezektől rosszul tudok lenni
2012. febr. 29. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!