Mennyit SMS-ezel havonta? Havonta mennyi a beérkeződ/elküldötted (alul az amerikai tinik átlaga)
Megdöbbentő adattal jelentkezett a Nielsen kutatócég: egy 13-17 éves amerikai tinédzser átlagosan 3339 szöveges üzenetet küld/fogad egy hónap alatt - olvasható a Tsabeeka blogon.
Az adathoz annyit hozzá kell tenni: tavaly az USA-ban 228,8 millió dollárt költöttek a hirdetők SMS marketingre. A 18-24 év közti korosztály tagjai havi 1630 SMS-sel találkoznak telefonjukon, a 45-54 évesek pedig havi 323 SMS-t küldtek/fogadtak az idei második negyedévben - írja a szerző.
kb. 10-20 mind a küldött mind a fogadott
az amerikai tiniátlag nagyon durva...
uhh egy ember 3000 smst egy hónap alatt? lenne számla :D
én is elég sokat smsezek szinte minden nap küldök egyet, de van olyan is hogy egy sms több részben megy el.
így havonta kb 40-et szoktam küldeni, kapni is kb ennyit..
17l
utsó vagyok
ja, havonta 40 sms benne van a csomagban (előfizetéses vagyok) ;)
Szerintetek magyaroknál kb átlag mennyi lenne?
:D
Nekem is kb. 20 - 30 kimenő/bejövő SMS - em van havonta. :) Úgy 2000 körül szokott lenni a számlám.
11/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!