Állandóan csicskáztatnak az osztálytársaim! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval mindig engem küldözgetnek mindenhova pl büfébe is! mit tegyek? 16/L2010. nov. 13. 20:09
11/21 SzaboBetty válasza:
Csináld úgy, mintha büfébe mennél, közbe máshova menj :D
12/21 anonim válasza:
Ygen utolso hozzászoloval eggyetértek mondjuk nekem roszabb votl a helyzet mert vertek köpködtek ha nem engedelmeskedtem és a legvékonyabb srác voltam az osztályban meg a legfélénkebb :S Most azt javasolnám hogy kapd el valamelyiket egy este mikor egyedül van és tanitsd őtet mozesre !
13/21 anonim válasza:
Ne hagyd magad! Velem a volt cigány osztálytársaim megértették, hogy velem nem ajánlatos ki kezdeni, mert jó párszor tudattam velük, hogy ha egyszer ki Csesznek velem én kétszer ki fogok cseszni velük. :D (egyszer beszólt nekem az egyik és a tornazsákommal úgy megütöttem az orrát, hogy hetekig megjegyezte xD) <- és amikor ezt jó párszor eljátszottam velük, utána csodával határos módon tiszteltek is engem (!) úgyh ha a szülei nem tudják arra nevelni hogy saját lábukon menjenek el büfébe, akkor tanítsd meg te nekik! :D (tudom régi kérdés de muszáj volt ezt leírnom)
14/21 anonim válasza:
#13: Köszönjük a választ, de eltelt majdnem 10 év.
15/21 anonim válasza:
bocs de lattam hogy majdnem minden 2-3 evbe irtak uj valaszokat ugyhogy nekem is muszaj volt egyet irnom xdd
19/21 anonim válasza:
Hát az, hogy már nem igazán csicskáztatják az osztálytársai, hiszen lassan nyugdíjba megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!