Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Dominant Securiti néhány...

Dominant Securiti néhány dolgozója nagyon szemét volt velem. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
A Nyíregyházi Főiskolán a könyvtárból kétezertíz október 25-én erőszakkal kihurcolt két kedves biztonsági őr, és nagyon meg is aláztak.Fenyegettek is.Azt mondták, hogy össze fognak verni ha mégegyszer beteszem a lábam a főiskolára.Azon rágalmat mondták, hogy én bejárok a WC-BE INNI ALKOHOLOS ITALOKAT ÉS BEHÁNYOK A wc-be meg összeszarom a WC-T és hogy én mindig alkoholos állapotban járok a könyvtárba.Ezzel a kielentésel az a baj, hogy nem igaz.Ők azt mondják hogy érezte rajtam a ruhatáros.Közlöm azt hogy van olyan energiaital is ami után olyan szaga lesz a lehelletnek mintha az ember alkoholt ivott volna.A másik amit mondok az meg az, hogy mégha ittas állapotban is lettem volna bármikor is, akkoris:senki nem szólt arról hogy azt nem szabad a könyvtárban.De nem voltam ittas állapotban soha. Még azt is mondta az egyik aranyos biztonsági őr hogy tőlem félnek a dolgozók.Kérdeztem, hogy miért.Erre nem válaszolt a kedves biztonsági őr úr!!!Gondolom azért mert sokan arc alapján ítélik meg az embert és engem arc alapján bolondnak lehet hinni.Kérdem én:ez elég indok ahhoz, hogy kitiltsanak a Nyíregyházi Főiskola könyvtárából ahova beiratkoztam, illetve az egész Nyíregyházi Főiskola területéről pusztán azért mert nem vagyok nekik szimpatikus?Még azt is mondta az egyik hogy azért van a kitiltás mert hogy mindenkinek beszólok.Én csak azoknak szoktam beszólni akik nekem is beszólnak.Persze biztos valamelyikük jó befolyásos ember és elintézte hogy kitiltsanak. Én nem érzem azt, hogy rászolgáltam volna arra, hogy kitiltsanak a kedvenc könyvtáramból.És mondom:ők a biztonsági őrök még fenyegettek is, hogy szétvernek engem!!!!!!!!!!Az igaz hogy utána mondtam nekik azt hogy vakuljanak meg s a zöldhályog kapja el őket.
2010. nov. 12. 12:45
 1/3 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam a nevet:Dominant Security:így kell helyesen leírni.
2010. nov. 12. 12:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt is mondta az egyik, hogy kiveri belőlem a szart is.Ez halálos feneyegetésnek minősül?
2010. nov. 12. 21:44
 3/3 Vappali válasza:
Tuti nem volt igazuk. Túl sokat nem járhattál abba a főiskolai könyvtárba. A bejegyzésed, kérdésed alapján olyan sötét, buta analfabéta vagy, hogy csoda az is, ha az utcára kiengednek felügyelet nélkül.
2017. júl. 8. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!