Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha be van tárazva egy öntöltő...

Ha be van tárazva egy öntöltő pisztoly mondjuk 12 golyó van a tárba, akkor hogy célszerű azt kivenni lövés leadása nélkül?

Figyelt kérdés
2010. nov. 11. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:

1., Tár kivétele

2., Fegyver kibiztosítása

3., Szán hátrahúzása

4., Elcsettintés

5., Fegyver bebiztosítása

6., Az esetlegesen kiesett lőszer felvétele a talajról

2010. nov. 12. 15:59
 2/5 A kérdező kommentje:
igen ezt értem bocsi a kérdés volt rossz, úgy értem hogy magából a tárból hogy vesszük ki azt a 12 golyót anélkül hogy ellőnénk azt
2010. nov. 12. 21:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Te most viccelsz?

Ahogy betáraztad a lőszereket, annak a fordítottját csinálod.

Hogyan tárazol be egy tárat?!

A lőszert a hüvely felőli végével beleilleszted a tár lőszer befogadására kiképzett hornyába.

Nyomsz rajta lefelé is egy kicsit, és nyomsz rajta hosszanti irányban is egy kicsit, - amíg a "segge" ( a hüvely) nem ér hozzá a tár hátsó falához belülről.

Ismerve a tár javadalmazását tudható, hogy mennyi lőszert tudsz betárazni egy tárba. Amikor meg vagy megütögeted a tár alját egyszer-kétszer.

Visszafelé ugyanezt csinálod lényegében:

A lőszer "seggéhez" ( hüvely felőli végéhez) támasztod a hüvelyk ujjadat, és kilökdösöd - a lőszer hegy felé irányuló mozdulatokkal - a töltényeket a tárból.

Ennyi!

Kitárazni még könnyebb is, mint betárazni.

2010. nov. 12. 22:45
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi az infot én is ilyen megoldásra gondoltam:) mert az elég hülyeség lenne hogy 12szer húzzam hátra a szánt még ki nem ürül xd csak ugye kíváncsi voltam mert nincs pisztolyom hogy kipróbáljam :S
2010. nov. 13. 10:28
 5/5 anonim válasza:
Vegyél inkább 2db forgótárasat, mert azok megbízhatóbbak...nem akad el a sín hátracsúszásakor az órádban kabátodban stb.dulakodás közben.. És öntöltősböl kétfajta van egyik amelyik már elakadt használat közben....és a másik amelyik ezután fog elakadni... és akkor akad el amikor a legnagyobb szügséged lenne rá!!!
2012. aug. 14. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!