Vannak közöttetek vámpírok? Jelentkezzetek.
Figyelt kérdés
Igen hiszek a létezésükben..ezwan. Előre mondom hogy aki rosszindulatú vagy "humoros" dolgokat akar írni ne fárassza magát leszarom. Vámpír szeretnél lenni és ehhez kéne...bővebben msn-en...Vámpírok jelentkezését várom!!!2010. nov. 11. 18:17
1/12 anonim válasza:
Végezd el az államilag támogatott "Vámpírkodás kezdőknek" nevű OKJ-s képzést. Azonkívül nem ártana egy magyar nyelvtanfolyam se.
2/12 A kérdező kommentje:
Leírtam már...te meg tanulj meg olvasni-.-" Aki nem veszi komolyan ne is írjon...
2010. nov. 11. 19:00
3/12 A kérdező kommentje:
Jó tényleg elírtam xD Nem szeretnél, hanem szeretnék. Így jó? xD
2010. nov. 11. 19:01
4/12 anonim válasza:
Pucolj meg egy salátát és tömd a szádba, aztán ugrálj háromszor körbe úgy hogy a lábad nem ér a földhöz, ezek után kiveheted a salátát, elénekled a magyar himnuszt de minden "a" betü helyén azt kell mondanod, hogy vér. Mire ezzel végzel a saláta a kezedben hagymává változott te pedig vámpírrá.
Örülök, hogy segíthettem.
5/12 anonim válasza:
Hát te egy b@lfasz vagy...:D
és ha beugatsz, akkor visszaugatok...
És vigyázz mert én vagyok Penge... len az utszán nincsen kegyelem
6/12 anonim válasza:
én vagyok Van Helsing kisbőregér, úgyhogy nemugatnék a helyedben! tudom hol laksz! elkaplak!
7/12 anonim válasza:
hallod az ilyeneket ne az egyéb kérdések kategória részbe írdd hanem pl a misztikum részhez
8/12 anonim válasza:
Én vámpír vagyok.1896-ban születtem. De mindenképpen azzá akarsz válni?
9/12 anonim válasza:
de most komolyan,még ha léteznek is vámpírok,szted a gép előtt fognak ülni és választ írni neked?
10/12 Ywerd válasza:
Nekem az ex nejem vámpír,hidd el nem szórakoztató ha leszív érzelmileg ,agyilag,szellemileg,és tiszta roncs lesz belőled miközben ő hízik rajtad és a végén amikor mindent kifacsart belőled ,eldob.Igaz vámpírfoga nincs,sajnos a fokhagymától sem tart,megkarózni megkaróztam,de alulról :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!