Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elfelejtettem írni, ez mennyir...

Elfelejtettem írni, ez mennyire baj?

Figyelt kérdés

Kb 15 éve nem írok papírra, minden digitális stb, de múltkor írnom kellett volna egy levelet kézzel. Inkább kinyomtattam. :D

Szóval nyomtatottal még csak csak megírok csúnyán valamit, de sima kézírással nem tudok, egyszerűen elfelejtettem hogy kell írni. Másnál is van ilyen? Amúgy meg tanult ember vagyok, nem értem.

tegnap 19:59
 1/5 Noren1989 ***** válasza:
100%

Igen, màsnàl is ilyen.

Hasznàlni kell a tanult kézségeket is, különben elsatnyulnak.

tegnap 20:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is nehezen megy már a kézírás, olyan ritkán írok. Hosszabb szöveget meg pláne nem szoktam. Teljesen elfelejteni nem szeretném, pedig irtó rondán írtam mindig.
tegnap 20:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Én már szégyellem is, ha valakinek vagy épp valaki előtt kell írjak. Már azon gondolkoztam elvonulok valahova teleírni pár A4es oldalt titokban gyakorolni, de ez annyira nonszensz nem? :D
tegnap 20:44
 4/5 Noren1989 ***** válasza:
Zokniba verni a brokit, az a nonszensz.
tegnap 21:04
 5/5 anonim válasza:
Megesik ha sokáig nem csinálsz valamit elfelejted, írj pár oldalt és belejössz :D
tegnap 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!