Érdekelne titeket egy fenntartható cipőmárka, ami lebomló talppal, növényi alapanyagokból készül, kényelmes és modern? Vásárolnátok ilyet, ha korrekt árú lenne?
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire nyitottak az emberek egy olyan fenntartható cipőmárkára, ahol a környezetvédelem nem csak marketing, hanem valódi alapelv.
A cipők lebomló talppal készülnének, újrahasznosított műanyagból, kukoricából és növényi alapanyagokból gyártva, prémium minőségben. Nem papucshatású, hanem tényleg divatos utcai sneaker lenne, kényelmes kialakítással.
Szerintetek van ennek helye a mai piacon?

Ezt a kínaiak, vagy kik, már vagy 20 éve csinálják. Külsőre normálisnak tűnő cipő, használva viszont rövid időn belül szemétté is válik, vagyis már használat közben - a lábadon - le is bomlik.
Nincs annál idegesítőbb,mint mikor szétreped egy cipőtalp, leválik, mert elengedi a ragasztó, varrás, ilyenek. Számomra fontos, hogy strapabíró legyen a cipő, télen, nyáron, hóban, esőben, mindenütt.

Nézd, én a sportcipőket értékesítő szaküzletben dolgozom. És ma már szinte kizárólag olyanok jönnek be, amelyek jelentős részben újrahasznosított alapanyagokból készülnek. Néhány olyan is van, amelyik 100%-ban.
Több gyártó ragaszkodik hozzá, hogy a teljes egészében környezettudatos legyen minden fázis. De ilyen lebomlós dologgal nem találkoztam.
Viszont senki nem jött be hozzánk azzal, hogy környezetbarát cipőt keres.

Van lebomlós cipős történetem. Keresztelőn voltunk, a templomból kifelé menet , elhagyta egy ismerősünk a cipője talpát. A hajgumimat húzta rá, hogy valahogy eljussunk a házig, ahol a vendégséget tartották. 🤣🤣🤣
Új cipő volt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!