Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mindenki fél az érettségitől?

Mindenki fél az érettségitől?

Figyelt kérdés
Most hogy közeledik egyre jobban félek tőle
tegnap 19:32
 1/5 anonim válasza:
Az hogy félsz természetes! Én nem most érettségizek, de nem rég felvételiztem és nagyon féltem! A testvéreim most fognak érettségizni valamint több barátom is és ők is izgulnak+félnek! Nem tehetsz mást csak készülj fel annyira amennyire csak tudsz és hidd el fel fognak venni!
tegnap 19:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Már nem félek mert már 10 éve túl vagyok rajta 😄

De végzős koromban sem féltem, mert úgy voltam az egésszel, hogy a tanárnak a legnagyobb szégyen ha a diákja nem eredményes, szóval mindenképp segíteni fognak titeket.

tegnap 19:49
 3/5 A kérdező kommentje:
huh Akkor megnyugodtam egy kicsit utolsó :) meg köszi a válaszokat
tegnap 20:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Persze, mindenki fél tőle. Aztán ha egyetemre kerülsz, majd megtanulod, hogy mi az amitől félni kell, mert egy vizsgaidőszak annál sokkal keményebb. Nem beszélve az akasztásról (államvizsga).:D
tegnap 21:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Engem anno tesóm felcseszett, ábgeora úgy mentem be, hogy tiszta ideg voltam, csak más miatt. A "haza megyek és megölöm" ideg volt bennem. 🤣 Gyorsan megírtam és idő előtt leadtam, sprinteltem haza.
tegnap 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!