Egyfolytában azon jár az agyam, hogy hogyan kereshetnék több pénzt. Normális ez?
Normális is és nem normális egyszerre... Nagyon sokan törik ezen az agyukat (köztük én is), de nem lenne szabad mindenáron a pénzt hajszolni! Nem olyan rég majdnem mindenem elúszott egy bebukott üzletnek köszönhetően. Azóta újra azon jár az eszem, hogy hogyan lehetne többet keresni.
De próbálom sokszor elhessegetni a gondolatot, mert közben úgy elmegy mellettem az élet, hogy az apró örömöket észre sem veszem. Ezt a felgyorsult élet mellé "kaptuk". Legyen az a célod, hogy jól érzed magad a bőrödben és nevezheted magad szerencsésnek, hogy szereted azt, amit csinálsz!
A pénz szerepét sem túl-, sem alulértékelni nem jó. Önmagában nem boldogít, de a hiánya sok boldogtalanság forrása. Ha ebben a tekintetben rosszul állsz, akkor teljesen normális, hogy foglalkoztat. Sajnálnod nem érdemes magad, de a változtatás szándéka nagyon is pozitív érzés. Ha ezt a kérdést kipipálod az életedben, több időd lesz a fontosabb dolgokra.
Az élet tele lehetőséggel, hogy megoldd ezt a problémát. Ha írsz egy privátot és beavatsz a bizalmadba, szivesen segítek.
Köszönöm a kedves válaszokat!
Végzős ügyvédjelölt vagyok, szakvizsga előtt állok, utána pedig az életem válaszút elé érkezik. Talán az ismeretlen és bizonytalan közelgő új miatt félek kicsit. Nem tudom, hogyan vessem meg a lábam ebben a telített szakmában komolyabb kapcsolatok nélkül és ez az, ami aggaszt. Családalapításról ábrándozom, ami jelenleg csak álom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!