Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen az mikor valakinek...

Milyen az mikor valakinek eltörik a bordája?

Figyelt kérdés
Úgy értem mit érez? Hogyan veszi ezt észre? Hol törhet el?
2010. nov. 10. 21:15
 1/6 anonim ***** válasza:

apumnak egy éve volt eltörve. ő úgy hozta össze, h mászott le egy létráról és nemtudta h van még egy fok, és így leesett, és vmi vas csőre.

fájt az oldala, és szurt neki. ha köhögött meg a nevetett

2010. nov. 12. 19:55
 2/6 A kérdező kommentje:
aaaaaa az kemény kösz a komit
2010. nov. 12. 20:02
 3/6 anonim válasza:
Nagyon fájdalmas, úgy tudom, hogy nem gipszelik, legalábbis apukámnak nem gipszelték, kb 1-2 hónap fekvés....
2010. nov. 12. 20:59
 4/6 anonim válasza:
Előző vagyok, egyébként úgy tört el neki, hogy megrúgták egy kocsmai verekedés során, és utána reggel nem tudott kikelni az ágyból...
2010. nov. 12. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem télen tört el a bordám. Elcsúsztam az utcán,kezemben volt az esernyőm és annek a gomja nyomódott a kabáton keresztül a mellkapsonak. Félóra múlva kezdett el fájni,ha mozogtam és levegőt vettem. Azt orvos megröngeneztetett,de nem csinált vele semmit,mert nem lehet begipszelni. Csak annyit mondott,hogy óvatosan mozogjak. Mást nem is tudtam volna csinálni.

Két hét után már nem volt olyan érzékeny,de 2-3 hónap kellett,amikorra már nem éreztem egyáltalán fájdalmat.

2010. nov. 12. 21:13
 6/6 A kérdező kommentje:
uhhhh.... asszem vigyázok inkább magamra :)
2010. nov. 13. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!