Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Naygon szeretnék egy farkasos...

Naygon szeretnék egy farkasos tetkót, de hol mutatna jól rajtam? Nő vagyok.

Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 16:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Először is válassz egy mintát,(de a legjobb az lenne,több mintából "ollózod" össze magadnak,vagy kitalálsz egy teljesen újat,hiszen így garantált az egyediség,és biztos nem fog veled szembejönni még egy ilyen minta.Ha nem tudsz rajzolni/tervezni kérd meg a tetoválót,szívesen segít.)Ha meg van a minta,akkor menj el egy szalonba és kérd ki a tetováló véleményét,mert a minta nagyságától,alakjától függ,hogy hol mutatna jól,de természetesen bárhová feltetoválják ahová szeretnéd. Mekkora mintára gondoltál?
2010. nov. 10. 16:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Homlokodra :D
2010. nov. 10. 16:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Nőn sztem sehol se áll jól egy farkasos tetoválás.
2010. nov. 10. 18:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Ó tudom én, hogy sokkal nőiesebb a kis virág, a pillangó meg a többi semmitmondó tömeg tetkó:P
2010. nov. 11. 13:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Ahh...ne foglalkozz velük! Nekem rakamazi turul van a hátamon, az se egy nőies minta,ennek ellenére mindenki dicséri,hogy milyen szépen meg lett csinálva. ;)

N/20

2010. nov. 11. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!