Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Angol B2-es komplex nyelvvizsg...

Angol B2-es komplex nyelvvizsga kérdések?

Figyelt kérdés

Néhány kérdés felmerült bennem az ECL nyelvvizsgával kapcsolatban, valaki tudna rájuk válaszolni? Annak is nagyon örülök, ha 1 kérdésre választ kapok!

A kérdések: Szóbeli résznél egy adott téma kifejtésénél el lehet-e menni logikusan egy másik témába?

-Előfordulhatnak a korábbi évek feladatai?

-Hallasertesnel lehet hasznalni szotart??

-Mindenkiről készül videó/hangfelvétel a vizsgán, miért jó ez egyáltalán?

-Írásbeli és olvasás egyszerre zajlik, tehát ha az írásbeli hamarabb megvan, mint 60 perc akkor az azt jelenti, h az olvasásra megkapjuk a 60 percbol levont megmaradt percet, azaz tobb idonk lesz az olvasara?

-Ha irasbeli&olvasas egy napon lesz mint a szobeli, akk kb hany perc az a rovid szunet?

-Írásbeli résznél mi választjuk ki, hogy mit írunk, vagy bármi előfordulhat, pl: levél, cikk, e-mail etc...

-Hallásértést a szóbeli résznél hallgatjuk meg?

-Mennyire sok helyen fogadják el ezt az ECL nyelvvizsgát, egy Cambridge nem lenne hasznosabb?

-Hányszor van egy évben egy ilyen nyelvvizsga?? Ha egyszer elrontottuk abban az évben, akkor még abban az évben mehetünk mégegyszer?

-A "TÉMAKÖRÖK" az ECL oldalán a szóbelire, vagy az egész vizsga feladataira vonatkozik?? Illetve csak ezek a témakörök lesznek benne vagy olyanok is, melyeket nem említettek a TÉMAKÖRÖK résznél?

-Előfordulhat, hogy valaki olyan régen nyelvvizsgázott, hogy az ECL nem tudja bizonyítani, hogy a nyelvvizsga hiteles?

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat, és bocsánat a sok kérdés feltevéséért mégegyszer mondom, ha csak egyre tudjátok a választ nekem az is nagy segítség! :)

tegnap 00:43
 1/5 anonim ***** válasza:
10%
Ennyi erővel atolvashattad volna a vizsgaszabályzatot inkább, hogy tudd, mire jelentkezel, ha jelentkezel.
tegnap 05:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Követem, mert végig olvastam én is a dolgokat, de én is full el vagyok veszve, és senkit nem tudok kérdezni.
tegnap 13:40
 3/5 anonim ***** válasza:
A vizsgaszabályzatot olvastad már 2.?
tegnap 23:31
 4/5 A kérdező kommentje:

1-nek:

Végigolvastam az egész oldalt, még az ECL nyelvvizsgaközpontra is ráírtam, de nagy segítséget nem kaptam tőlük, mert ugyanazt a linket küldték el, amit már elolvastam és nincs benne a kérdésmre a válasz. Egyébként ezt a kérdést én nagyon rosszul fogalmaztam meg, és lehet vannak benne nem igazán érthető részek, ezért írtam mégegyet, ami sokkal jobban lényegretörő, ha valaki szeretne segíteni, nyugodtan nézze meg! Előre is köszönöm szépen mindenkinek!

ma 17:13
 5/5 anonim ***** válasza:

"és nincs benne a kérdésmre a válasz"

Melyikre a sok közül?

ma 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!