Van valami módszeretek a mellnövelésre? (A műtét ki van zárva)
11.-es vagyok, ma voltam két barátnőmmel keringő ruhákat nézni, mert novemberben lesz a szalagavatóm, és ők felpróbáltak jó párat, amíg én lefotóztam őket a ruhákban. Azért nem próbáltam most fel egyébként egyet sem, mert úgy volt hogy anyummal veszünk egy boltból, ahol olcsóbban adják, viszont ott mégsem volt, ezért majd valószínűleg jövő héten ugyanoda visszamegyek anyummal, és én is felpróbálok pár ruhát. Alapvetően sokat hallom azt, hogy szép lány vagyok és jó alakom van, viszont az a probléma, hogy engem nagyon feszélyez az, hogy kicsi a mellem, és félek attól, hogy egy keringő ruha sem lesz jó rám. A mell méretem 75 A, bármit teszek (tejet iszom, zsírosabb kajákat eszem), nem lesz nagyobb, és tudom, hogy az alapvetően a genetikától függ, viszont anyukám oldaláról anyukámnak is és nagymamámnak is viszonylag nagy melle van, úgyhogymen értem a dolgot. Én alapjáraton későn érő típus vagyok, viszont nekem tényleg egy zavaró tényező az, amikor keringő ruhát kell felpróbálnom, mert konkrétan nincs hozzá mellem.... van pár tipp "mellnövesztésre" (bevált módszerek)?
17/L

A mellméret nem csak anyai ágon öröklödik.
Másrészt zsíros ételektöl nem lesz nagyobb melled, legfeljebb elhízol.
Harmadszor még fog nöni a melled, még gyerek vagy.

Érdemes megvárni minimum a 25 éves kort. Testben és mentalitásban is nagyon sokat változik az ember ebben az időszakaszban.
Mindemellett érdemes nyitottabb szemmel járnod a világban és szembesülni azzal milyen sokfélék vagyunk mi emberek.
Mennyi nő tud büszkén és csinosan kiállni pl a filmiparban úgy, hogy nem ballonjaik vannak.
Minden testalkatnak megvan a maga előnye hátránya. Igaz ez a nagyobb mellre is.
Vannak olyan ruhadarabok, amik csakis kifejezetten kisebb mellű nők számára előnyös.
No és férfiaknál is vannak, akik szeretik a kisebb melleket, akármilyen furcsának is gondolod. Annyi, hogy ők nem hangoztatják úgy, mint a mellfétises ösztönállatok.
A nő nem attól lesz nő, hogy mekkora mellei vannak, hanem a viselkedése, nonverbális kommunikációja milyen is.
Pl vonzó elképesztő kecsességgel fogja az ecsetet, ceruzát melyet átadva megbabonáz.
Nőknél a mell olyan, mint pasik ál a farok. Simán hajlamosak elmerülni egyesek a méreteik miatt a depresszióba, önmarcangolásba és észre sem veszik, hogy ez kihat rájuk, közérzetükre, mindez pedig a kisugárzásukra, ami miatt elfordulnak az emberek tőlük.
Nonverbálisan ordít róluk az elégedetlenség, depi, önbizalomhiány ezeket tudat alatt más emberek "megérzik, hogy valami nincs rendben vele", ezért offolják.
Aztán mégjobban elmerülnek a depijükben, hogy "biztos azért nem akar senki, mert kicsi a mellem".
Dehogy!
Számtalan olyan embert tudnék mutatni is környezetemben, akik alkatilag nem jönnek be, de elképesztő a megjelenésük, pontosabban a kisugárzásuk, nonverbális, vokális és verbális kommunikációjuk.
Nem csak egy "csöcs" vagy... Tudatosítsd mindezt a fejedben. Változtass a mentalitásodon.
Ha 25 év felett pedig mégis kés alá fekszel, az a te döntésed, de mindenek előtt adj időt magadnak, testednek, mentalitásodnak, személyiségednek, hogy egyáltalán kifejlődjenek.
Természetes úton max formálni tudod a genetikád,tested határain belül.
De ne legyenek elvetemült elvárásaid.
Minden testalkaton másképp és más formában oszlik el a zsír genetikai alapon.
Nekem pl fenekemre megy, ha elengedem magam. Húgom (más anyától) stressztől lefogyott, de 3 tenyeres egy melle. Lesokkolva néztem, mert arányérzékemnek nagyon furcsa volt. Viszont:alvásban akadály, komolyan megterheli a gerincet, nagyobb mellnél könnyebben kialakulnak egészségügyi problémák.
Szóval van előnye a kis mellnek. No és nem lóg meg idővel annyira, mint egy nagyobb mell.
Napi szinten torna, karbantartás mellnél még az én részemről is pedig egytenyeres.
Barátnőmnek minden ilyen nélkül pedig feszesen a mellkasán szépen áll.
Vannak előnyök, amiket el kell ismerni.
Nyiss a világ számtalan aspektusára. Az önelfogadás fontos kívül belül, mert megbélyegezve önmagad sose lehetsz felszabadult és szabad. Ne zárd be magad a saját agyad börtönébe! Sokan esnek ebbe a hibába számtalan témán keresztül.
Volt olyan férfi az életemben, akivel mindenben passzoltunk, imádtam, szerettem, de a péniszméretével annyira el volt foglalva, hogy kihatott a mindennapjainkra, a depressziója eluralkodott rajta. Egyáltalán nem fogta fel, hogy az csak egy dolog a sok közül. Ráadásul egyáltalán nem zavart.
Nem hitte el... Szétmentünk, mert mentalitása megrekedt és minden csak a farka körül forgott.
Ne kövess el ilyen hibát nőként a mellméreted miatt!
A férfi nem csak egy pénisz, a nő pedig nem csak mell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!