Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehet halucinálni?

Hogyan lehet halucinálni?

Figyelt kérdés
Mit kéne csinálni ahhoz hogy haluzzak??:D Drogot nem szeretnék szedni de esetleg más módon ez elképzelhető???Múltkor haluztam vmi nagyon kellemes dolgot és azt szeretném újra átélni...
2010. nov. 9. 21:31
 1/4 anonim ***** válasza:
És akkor hogyanhaluztad az a kellemes dolgot? Ha akkor sikerült, akkor most is fog.
2010. nov. 9. 21:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy halucináció volt-e.Lehet hoogy álmodtam.Egy buli után vmi szlovén v. szlovák tubákból nyomtunk el pár elég nagy adagot...De nem olyan volt mint egy álom sokkal életszerűbb volt és tudatomnál voltam...Ez bonyolult remélem érthető azért vhogy....
2010. nov. 9. 21:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Három hónapig ne tisztálkodj, - és ne is válts tiszta ruhát!

-Garantált a "siker"!

2010. nov. 9. 22:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Járj nyilvános koncertekre, - amelyeket zárt térben rendeznek, - ott úgy beállsz a "fűgőztől", hogy nem fog kelleni további "segédanyag"!
2010. nov. 9. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!