Mitől pattog a kocsi kerék gödröknél ?
Figyelt kérdés
Sziasztok , gödröknél , út emelkedés- lejtésnél vagy időnként kanyaroknál is egy pattogó hang hallatszott az első bal keréktől. Elvittem szerelőhőz ő azt mondta ,hogy semmit nem lát amivel gond lenne. Utánna néztem és arra jutottam ,hogy a gömb csukló lesz a hibás ,mivel ugyanolyan hangot adott ki az én autóm is mint a videókban , így ki is cseréltettem a gömb csuklót. A baj ott van ,hogy még most is ugyanúgy pattog-kattog a kerék leginkább gödröknél , bármi tipp ,hogy mitől lehetne ? A kerék nyomás jó , a gumival sincs baj , lengőkarok és rugok szintén nem rég voltak cserélve így fogalmam sincs mi lehet , bármi tippet elfogadok!márc. 7. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!