Szerintetek ezen a TV csatornán átfog váltani az arculat tavaszi arculatra vagy nem?
Sziasztok!
Mivel Digi volt a régi TV szolgáltatónk, úgy mint az interneté, de mostmár 2025 Január 1.-e óta One szolgáltató lett a Diginek a nevéből meg a Vodafone nevéből.
És került a 59. csatornához a TV csatornák közé egy olyan nevű csatorna, hogy Hangulat és már egy jó ideje Január 1.-étől egészen a mai napig, pedig már Március 5.-e van a téli arculatú meg hangulatú kandallós tűz arculat megy még mindig a nap 24 óráján keresztül.
És szerintetek ezt a kandallós téli arculatot mikor fogják lecserélni a tavaszi arculatra?
Mert amikor még régen Maglódon laktam és akkor UPC szolgáltatónk volt, akkor évszaknak megfelelően változott ugyebár ez az egész csatornai arculat.
De amúgy ma Facebook Messengeren írtam a One Magyarországnak, hogy mikor fogják a Hangulat csatornán az arculatot tavaszira cserélni meg hogy teljesen más arculatnak kell már mennie stb., és az a választ kaptam, hogy:
Kedves István! Ebbe nekünk mint távközlési szolgáltató nincs beleszólásunk, hogy bizonyos csatornák milyen műsorokat közvetítenek, mi csak a jelet továbbítjuk. Javasoljuk, hogy keresd meg a csatorna elérhetőségét és nekik jelezd a változtatással kapcsolatos igényed. Üdv, Martin a One csapatából
Szóval én a One csapatától a Martintól ezt a választ kaptam a csatorna arculat változásról.

Ma olvastam errő a kandallós fás képről facebook csoportban is.
Valaki ötletesen azt írta,hogy " Én ezzel fűtök" 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!