Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Láttam a tv-ben, hogy valahol...

Láttam a tv-ben, hogy valahol tömegesen hamisítanak orvosi igazolást, hogy nem buknak le?

Figyelt kérdés
Azt nem ellenőrzik valahogy vissza? Mondjuk, megnézik hányat adott be a gyerek és hányat adott ki az orvos vagy ilyesmi? Nem tudom, miért esik nehezükre lesétálni az orvoshoz. Én nem hamísítottam és nem is szeretnék, csak felmerült bennem a kérdés.
2010. nov. 9. 15:25
 1/3 anonim válasza:
Szerintem nem tartja nyilván az orvos, hogy hány igazolást adott ki. Szal szerintem így nem lehet lebukni, max ha túl sokat viszel be akkor a tanár felhívja, hogy X napon/napokon hiányzott e az adott személy. Egyébként meg manapság akár te is tudsz csinálni igazolást, ismerek olyat is aki árulja 500Ft/db áron és jó biznisz, persze ez nem azt jelenti, hogy én is csinálom.
2010. nov. 11. 13:18
 2/3 A kérdező kommentje:

Viszont, ha ez tényleg így van, akkor fölösleges az egész.

Ha mondjuk beteg, vagyok, de lusta lemenni az orvoshoz, csak beszkennelek egy régit, kiszedem a dátumot, kinyomtatom új dátum rá, és kész? Valahogy azért megoldhatnák, ha ez tényleg ilyen egyszerű.

2010. nov. 11. 14:30
 3/3 anonim ***** válasza:
és nekem tudna az ismerösőd igazolást csinálni?
2011. febr. 21. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!