Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Össze keresem az internetet,de...

Össze keresem az internetet,de egyszerűen nem találok. Biztonsági őri munkalehetőség iránt érdeklődöm. Hol keressem? Linkeket is elfogadok privátban. 18/f

Figyelt kérdés

Tapasztalattal rendelkezem a személy- és vagyonvédelem területén, bár hivatalos személy- és vagyonőri képesítésem nincs. Ennek ellenére többféle munkakörben dolgoztam már a szakmában, beleértve a kameraszobai megfigyelést, diszpécserszolgálatot, portaszolgálatot, járőrözést, ki- és beléptetést, valamint plombázást.

Korábbi munkaszerződéseimben portásként, őrként, egyszerű őrként és telepőrként alkalmaztak és jelentettek be, ami számomra nem jelent problémát. A hosszabb, akár 24 órás műszakokat is vállalom, még akkor is, ha ennél kevesebb óraszámban történik a bejelentés.

Budapesten a Déli pályaudvar környékén, az I. és II. kerületben, esetleg Kelenföld, az Etele Pláza környéke jöhet szóba, mivel vasúttal közlekedem. A legideálisabb azonban Komárom és Győr környéke lenne.

18/f

ma 15:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Google, oda szépen beírod: vagyonőr állás.

Vagy besétálsz plázákba, és keresel egy őrt, akitől...

ma 15:55
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
Ja! 18 évesen, be ne kamuzd a "tapasztalattal rendelkezem" dumát, mert kiröhögnek, mielőtt elküldenek anyudba!
ma 15:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Mikor érkeztél te ennyit dolgozni, meg tapasztalatot szerezni?
ma 16:00
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
3. Miért ne? Tudod, mint a céges állás hírdetések, hogy 30 év alatti, 2 diplomás, 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársakat keresünk.
ma 16:03
 5/10 A kérdező kommentje:
Már 16 éves korom óta dolgozom. Igaz akkor még csak portásként kezdtem, aztán építkezésekre is kijutottam őrnek, majd irodában is kameraszobát figyelni. De sajnos a munka megszűnt, mert felmondták a szerződést velünk.
ma 16:03
 6/10 anonim ***** válasza:
47%
5. Simán hihető. Szomáliában is láttam olyan 12-14 év körüli srácokat őrködni, AK-val.
ma 16:09
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

#4 #6

Így már értem. Köszönöm

ma 16:14
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha nincs képesítésed hogyan vegyenek fel,nem kell csodálkozni.

Fél év egy tanfolyam.

ma 18:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

8. Sajnos felveszik. Manapság 10-ből 8 helyen "portás" lesz a szerződésbe írva, így nem szakképzett emberkén, nem kell szakmunkás minimálbért fizetni.

És bár más a portás és más a vagyonőr jogköre, ezt lekakilja a legtöbb cég.

ma 18:19
 10/10 anonim ***** válasza:
ma 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!