Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem tudom, hogy ebbe a téma...

Nem tudom, hogy ebbe a téma körbe való-e a kérdésem, de nem tudom máshol feltenni. Hogy van ez a segély,1 év regisztrálás után?

Figyelt kérdés
Két hónapja lesz hogy egy éve regisztrálva vagyok, de még mindig nem kaptam meg a pénzt. Amikor letelt az egy év, még aznap mentem és intéztem, papirt aláirtam stb. De ennyi, és nem mondtak nekem semmit. Ma rá kérdeztem, és azt mondták hogy nem tudják hogy hogy van ez, mennyek kérdezzek rá ahol voltam, stb. Nekem nem mondtam semmit, és nem is adtak semmilyen határozatot....Most akkor hogy van ez?????
2010. nov. 9. 10:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Menj dolgozni. Nem kell cigánykodni :D
2010. nov. 9. 10:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nem értem a kérdést, hol vagy regisztrálva, amiért pénzt adnak? Milyen segély?
2010. nov. 9. 10:48
 3/6 A kérdező kommentje:
munkaügyiközpont, és egy év utána havonta kapja az ember a bizonyos összeget....
2010. nov. 9. 11:42
 4/6 anonim ***** válasza:

A munkaügyi központtól csak akkor kapsz pénzt, ha előtte volt elegendő idejű munkaviszonyod, vagy más, járadékra jogosító jogviszonyod.

Amire te gondolsz, az a RÁT. Azt az önkormányzatnál igényelhetded, ha lejárt a munkanélküli ellátásod, vagy legalább 1 éve regisztrált álláskereső vagy. Szociális és vagyoni helyzet alapján bírálják el és vállalni kell a közmunkát, amit felajánlanak.

2010. nov. 9. 12:24
 5/6 A kérdező kommentje:

értem. és ha nem vállalom el a közmunkát, akkor mi lesz?

Mert biztos h nem fogom el vállalni...

Akkor inkább ki jelentkezem...

2010. nov. 9. 12:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor nem kapod a RÁTot, és további 1 évre kizárnak az önkormányzati támogatásból.
2010. nov. 9. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!