Más is tapasztalt hasonló nehézségeket az egyetemi ügyintézéssel, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen benne?
Kicsit feszültség levezetésként írom ki ezt a kérdést, mert már nagyon szomorú vagyok, hogy egy viszonylag egyszerű dolgot nem tudok elintézni.
Egyik félévben nem tudtam bemenni egy vizsgára és azóta sem sikerült felvenni vizsgakurzusként a tárgyat. Sosem jelent meg időben vagy nem is indult. Nem tudtam mi a teendő, gondoltam, hogy majd valamikor csak fog indulni és fel tudom venni.
Végül több félév eltelt így, hogy nem tudtam felvenni.
Tudom, hogy én is hibás vagyok, mert ha tudtam volna, hogy ez lesz, akkor bármi is volt
bementem volna a vizsgára, amikor kellett. Simán meg lett volna készüléssel, de levelezős vagyok és munkahelyi gondok voltak. Emiatt örültem, hogy a többi tárgyat teljesíteni tudtam, ezt már nem vállaltam.
Most az van, hogy egyik ügyintéző a másikhoz küld, már ha egyáltalán válaszolnak kb 1 hét után.
Sajnos nem indul belőle vizsgakurzus, közben a mintatanterv és a tárgy neve is változott. De más néven indul és kértem, hogy felvehessem újra ,ha már nincs vizsgakurzus. A szabályzat szerint lehet ilyet.
A tárgyfelvétel végével is maradt rajta férőhely, de mégsem vesznek fel rá... pedig +1 ember dolgozatát szerintem ki tudná javítani a tanár.
Pedig már kérvényt is beadtam, egyelőre azt írták, hogy majd jeleznek, ha döntenek róla és azóta semmi válasz.
Csak nekem ilyen nehézkes ez?
Közben látok olyan vizsgakurzusokat, amik 1-1 emberért is elindulnak, én meg egyszer kértem ilyet és akkor sem. Pedig akár 1 év csúszás múlik rajta.
Bánom, hogy nem mentem be, de mostmár szeretném jóvá tenni, megtanulnám az anyagot...miért nem kapok egy második esélyt?
Szóval ha bárkinek van hasonló tapasztalata, nyugodtan írja ki magából, legalább érezném, hogy nem csak én jártam így. Igazából eddig sosem volt semmi intéznivalóm, mindig simán fel tudtam venni a tárgyakat és nem tudtam, hogy mennyire nehézkes lesz ez. Azt hittem 2 kattintással fel tudnának venni...
Nem veszem el senki elől a helyet, mert egy nagy előadóban lesz, ahol a kiírt férőhely sokszorosa elférne. De még a kiírt limitet se érték el, szóval +1 ember semmi gondot nem okozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!