Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire kell bennem lennie a...

Mennyire kell bennem lennie a párom péniszének hogy teherbe essek?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem hogy ha nem élvez belém de elő váladék jön elég ha csak a pénisz eleje vagy az egésznek bennem kell lennie? És mennyi az esély az elő váladéktól a teherbe esésnek? Ez függ valamitől? Pl hogy mikor élvezett el utoljára
tegnap 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
20 centire minimum
tegnap 19:46
 2/5 anonim ***** válasza:
26%
30 éve megszakítással szexszelünk sosem voltam terhes csak ha bennem ment el.
tegnap 19:51
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Egy milliméterre sem kell benned lennie, elég ha a hívimarsejtjei beléd jutnak (lásd inszemináció). Előváladéktól is lehetsz terhes, abban is van/lehet valamennyi hímivarsejt. Kisebb az esélye, mintha rendesen belédélvez, de ha nem akarsz gyereket, akkor ez bőven túl nagy kockázat, nem használható ez a módszer védekezés helyett.
tegnap 20:04
 4/5 anonim ***** válasza:
82%
Amíg ez kérdés, dupla gumi, pesszárium, spirál és tabletta mellett, légyszi.
tegnap 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha beteszi lehetsz terhes... mindegy hány centire. A te hüvelyed váladéka ovu időben pont ideális és segíti a spermiumokat eljuttatni a megfelelő helyre.

Ha nem akarsz gyereket védekezz. Az, hogy más évekig nem esik teherbe pl megszakítással attól neked nem lesz jobb, ha terhes leszelel...mert kb ugyan ennyien lesznek terhesek megszakítás mellett is.

Komolyan nem értem mi a francért nem lehet gumit húzni? A szülők meg dísznek vannak, nagyon jól átadták az infót...

tegnap 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!