Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Na, dobják le az autót vagy ne?

Na, dobják le az autót vagy ne?

Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 18:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Dobják dobják! :D

Most is hallgatom

2010. nov. 11. 09:03
 12/19 anonim ***** válasza:

Na mit szóltok, hogy végül ledobták az autót?:P

Én a nő helyébe biztos elvittem volna, elég érdekes volt, hogy végül a ledobás mellett döntött!:S

2010. nov. 12. 10:42
 13/19 anonim ***** válasza:
Hát én nemtudom hogy döntöttem volna... biztos látványos volt, majd megnézem ha felteszik a vidit...
2010. nov. 12. 10:43
 14/19 A kérdező kommentje:

Kezdem azt gondolni, hogy kereskedelmi rádiók és tévék forgatókönyv alapján működnek! Fontos továbbá, hogy ingereljék az embereket és kitalaláljanak mindig valami újat, amire ugrik a nép. De a kérdés, hogy meddig. A Sláger és Danubius megszünését sem értem, mert nagy volt a felhajtás és most ugyanott tartunk. Akkor ezek szerint az egész egy nagy REKLÁM.

Ezt mi sem jelzi jobban, mint mikor meghirdették a nagy fogyást, mint utólag kiderült - reklám célból. Valamiből meg kell élni. Ez az egész tipikus példája a mai társadalmunknak.

2010. nov. 12. 12:35
 15/19 anonim ***** válasza:

Hát Icunak gratulálok. A másik nőnek meg kicsit sokba került az arcoskodás. Mert nem hiszem, ha a valaki odaad neki 3 millió forintot, hogy azt csinál vele amit akar, akkor egyszerűen felgyújtaná.

Ekkora érték szerintem többet ér egy átlag embernek, mint hogy eljátsza embereknek mekkora jóarc.

2010. nov. 12. 13:17
 16/19 A kérdező kommentje:
Ha megkapta a kocsit, azt csinál vele amit akar! Lehet összetörte volna amúgy is. Inkább így törjön össze, minthogy benne ül valaki! Ez az egész arra volt jó, hogy beszéljenek róla. Marketing.
2010. nov. 12. 22:34
 17/19 anonim ***** válasza:
De ez mi volt? Vagy mi ez egyáltalán? xD
2010. nov. 14. 15:55
 18/19 A kérdező kommentje:
2010. nov. 14. 15:59
 19/19 anonim ***** válasza:
Én megnéztem élőben, nagyon jó volt. Megérte elmenni. :)
2010. nov. 14. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!