Na, dobják le az autót vagy ne?
Dobják dobják! :D
Most is hallgatom
Na mit szóltok, hogy végül ledobták az autót?:P
Én a nő helyébe biztos elvittem volna, elég érdekes volt, hogy végül a ledobás mellett döntött!:S
Kezdem azt gondolni, hogy kereskedelmi rádiók és tévék forgatókönyv alapján működnek! Fontos továbbá, hogy ingereljék az embereket és kitalaláljanak mindig valami újat, amire ugrik a nép. De a kérdés, hogy meddig. A Sláger és Danubius megszünését sem értem, mert nagy volt a felhajtás és most ugyanott tartunk. Akkor ezek szerint az egész egy nagy REKLÁM.
Ezt mi sem jelzi jobban, mint mikor meghirdették a nagy fogyást, mint utólag kiderült - reklám célból. Valamiből meg kell élni. Ez az egész tipikus példája a mai társadalmunknak.
Hát Icunak gratulálok. A másik nőnek meg kicsit sokba került az arcoskodás. Mert nem hiszem, ha a valaki odaad neki 3 millió forintot, hogy azt csinál vele amit akar, akkor egyszerűen felgyújtaná.
Ekkora érték szerintem többet ér egy átlag embernek, mint hogy eljátsza embereknek mekkora jóarc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!