Milyen elmebeteg kórház nem enged be gyereket látogatni a kórházba?
Figyelt kérdés
Kórházba van a legjobb barátnőm, 16 évesek vagyunk. Tegnap fejbe rúgták bőr labdával, hazament, ma bejött a suliba második óra közben hazament. Bementek a kórhazba, hogy most mivan. Agyrázkódást állapítottak meg, és bentartották, én előtte beszéltem, hogy ha bent tartják mindenképp bemegyek. Bent tartották. Erre közli, hogy nem lehet bemenni, csak aki elmult 18 eves. Moondom micsodaaa? Olyan ideges lettem, hogy olyat még nem látott az ember... mekkora f@szsag ilyet kitalalni...#utalomakorhazakat #fhuuu
ma 18:06
1/7 anonim válasza:
Nem, nem az. Neki most pihenésre és nyugalomra van szüksége. Érthető, hogy aggódsz érte, de ezt most fogadd el, az ő érdekében van így.
2/7 anonim válasza:
Sőt télen még más járványügyi korlátozások is szoktak lenni, úgyhogy még jobban megszűrik hogy ilyenkor ki mehet be. És csak a legszükségesebb esetben 1-1 közeli hozzátartozót fognak beengedni.
3/7 anonim válasza:
Melyik kórház? A honlapjukon fenn vannak a látogatási szabályok. De ha van is gyerekkitiltás, az legfeljebb 14 éves korig szokott lenni.
4/7 A kérdező kommentje:
#1 megigertem neki, hogy mindig ott leszek mellette... mosrt ahelyett hogy ott lennek, itt porgetem a gyk-t es idegeskedek
#2 tudom...csak... ááá... elegem van, hogy semmit nem tehetek...
#3 isten se tudja melyik korhaz, nem mondta meg
ma 18:52
5/7 anonim válasza:
Hidd el, azzal teszel neki most jót, hogy hagyod pihenni. Majd amikor kiengedik, várd a kórház kapujánál és öleld át. Te legyél az első akit lát a kórházon kívül.
6/7 anonim válasza:
#4 #1 Vagyok, ne idegeskedj. Valószínűleg minden rendben lesz vele, és pár nap múlva kiengedik majd.
7/7 anonim válasza:
Hát mondjuk kérdezd meg tőle! De hogy halálra izgulod magad meg mindennap benn akarsz lenni, és ehhez képest azt se tudod, és nem is érdekel, hogy melyik kórházban van, hát ez nekem nagyon nem jön össze. Csak akkor mondjuk ország-világ előtt kiderülne, hogy mégiscsak be lehet menni. Hoppá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!