Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek megéri?

Szerintetek megéri?

Figyelt kérdés
Sajnos a munkahelyemen fel kellett mondanom 3 hónapig kaptam az álláskeresési támogatást de nem kaptam munkát sehol. Jött egy ajánlat napi 3 max 4 órás meló futárkodás saját kocsival akinek dolgozok ő állja a benzint még pluszban minden tankolás után tudok kb 5-6 litert magamnak kannába elrakni. Nettó 200 ezer a fizu havi 26 napot megyek. Bejelentve nem vagyok. Van aki szerint nem jó ez így mert nem lesz nyugdíjam. Van egy megtakarítási számlám amire minden hónapban 10 ezret fizetek. Mi a véleményetek?
tegnap 09:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha lebuksz a benzin lopással és lapátra tesznek, megint szarban leszel. Előbb-utóbb ki fog bukni, hogy mire megy el az a sok liter benzin, miközben nem dolgozol 3-4 óránál többet és nem vezetsz le akkora távokat.
tegnap 09:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Van egy benzinpénz ami fix az 20 ezer forint. 110 km t megyek egy nap amikor pedig tankolok még 18 ezer forintot sem használok el.
tegnap 10:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nem kenyérgondjaid vannak, akkor gondold ezt át. A kocsit amortizálódik, azt senki nem fizeti neked. A szervíz drága, az autó értéke csökken, a km gyűlik. 200 ezer forint nem sok (bár, ha épp semmid nincs, akkor ennyiből szerényen elvegetálhatsz). Cserébe nem leszel bejelentve, bármi történik veled, nem vállal felelősséget senki. Mehetsz nullába táppénzre, szabid nem lesz, szabadidőd se sok, közben az időd is elmegy, kevesebb marad normális munka keresésére, mert hidd el, el fogsz fáradni a havi 26 naptól.
tegnap 10:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Jó nagy csicska vagy ha ilyen szar melot elvallasz

Sajat kocsival, persze

A munkaltatonak kotelessege a munkavegzehez szukseges eszkozoket biztositania, jelen esetbe autót

tegnap 14:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez egy akkora lehúzás, hogy nekem konkrétan leszakadna a pofám, ha hasonlót kérnék bárkitől.

Mondjuk ahhoz is nagyon ostob... Egyszerűnek kell lenni, hogy azt hidd, ez bármilyen módon megérhetné neked.

tegnap 16:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Fel kell jelenteni a g3cibe ha feketén foglalkoztat
tegnap 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!