Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jelenleg regisztrált álláskere...

Jelenleg regisztrált álláskereső vagyok/voltam, de pszichiátrián kötöttem ki és bent is tartanak. Ilyenkor is fogom kapni a havi illetéket, vagy ennek lőttek?

Figyelt kérdés
Állaskeresési járadék, munkanélküli segély, pszichiátria.

jan. 26. 16:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Táppénzt fogsz kapni, ami a béred 60%-a. A béred 0 Ft, tehát a táppénzed egész pontosan 0 Ft lesz.
jan. 26. 19:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudod valahogy felvenni a kapcsolatot a álláskeresési osztállyal? Mert azért erről tudniuk kellene. Plusz felvilágosítást is tudnának adni.
jan. 27. 02:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Semmi köze annak ahhoz, hogy kórházban vagy akármi miatt. Az álláskeresésit azért kapod, mert előzőleg a ledolgozott idővel, befizetett járulékkal jogosult lettél rá. Ugyanúgy kapod, mivel azt megállapítják tételesen hogy ettől eddig vagy rá jogosult. Ez nem munkabér, hogy betegszabi meg táppénz meg XY százalék jar csak.
jan. 28. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!