Csak beképzelem az egészet vagy ő tényleg máshogy tekint rám?
Ezt kínszenvedés volt olvasni, néha dobhatnál valami írásjelet.
Ez nemkicsit úgy hangzik mintha te akarnál ebbe többet belelátni nem ő.. szar a kapcsolatod, szakíts, de ne azért mert van más hanem mert alapból is sz.r!
4#
Érdekes. A te írásod így folyékonyan is értelmezhető volt számomra😀
Köszönöm a válaszokat, és szeretnék elnézést kérni mindenkitől, aki elolvasta a nehézkes és zavaros írásomat. Mindenesetre a kérdésemre a válasz az, hogy valószínűleg az egészet tényleg csak beképzelem, de muszáj volt leírnom.
Az az igazság, hogy tisztázni szerettem volna, mert félreérthető jeleket kaptam, legalábbis én úgy értelmeztem. Aztán lehet, hogy tényleg csak azért van, mert nagyon vágyom a szeretetre, hiszen egy rossz kapcsolatban vagyok.
Viszont azt nekem senki ne mondja, hogy "csak úgy hagyjam ott", mert nem vagytok a helyemben. Ti tudtok járni a lábatokon, én pedig nem – és lehet, hogy soha nem is fogok tudni.
Mindenesetre köszönöm, és szép napot kívánok nektek!
Ne aggódj, mindenkivel megesik hogy félreérti a masikat. Régen volt egy nő (én is nő vagyok), aki mindig beszélgetett velem írásban is, élőben is, ebédelni is eljártunk együtt. Én azt hittem, ez egy barátság kezdete és elkezdtem szorosabbra fűzni vele a kapcsolatot, többet kerestem. Aztán leült velem beszélgetni és elmondta, hogy ez sok és vegyek vissza. Amikor elmondtam, hogy miért ereztem úgy hogy ez egy barátság, ő annyit mondott hogy ő mindenkivel ilyen.
Ciki volt, de nem kell rosszul érezni emiatt magát senkinek sem, mert mindenki másképp érzékeli a jeleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!