Ugy elrakni valamit, hogy sehol sem találom?
Van egy csavarbehajtó szettem. Nem egy kis darab, komplett koffer. Emlékszem, hogy kellett belőle 1 db bit fej és egy darab csavarhúzó. Akkor elővettem, majd kivettem belőle ezt a két kis dolgot, azzal lementem a kocsihoz és megcsináltam a melót. Utána rohannom kellett, a csavarhúzó és a bitfej megvan, bedobtam a kocsiba.
Emlékszem, hogy a szettet elraktam, még gondoltam is, hogy máshová rakom, mert onnan könnyebben hozzáférek.
50nm a lakásom. Mindent átnéztem, 5x.... sehol sincs.. a párommal élek, ő nyilván nem rakta el..
Már kezd idegesíteni.. arra is gondoltam, hogy levittem a kocsihoz, de arra emlékszem, hogy nem, mivel még gondoltam is, hogy felesleges és akkumulátor csere miatt levinni.
Valami tipp?? Valahol itt kell lennie, de már tényleg mindent átnéztem.. tudom fura a kérdés, de már annyira idegesít, hogy szorongok lassan miatta..
Én naponta járok így valamivel. Na jó, hetente. Majd amikor nem keresed, meglesz. Hülyén hangzik de az orrod előtt van, csak más a színe mint amire emlékszel, vagy fejjel lefelé van ahol más az anyaga, rácsúszott egy sál, satöbbi.
De egy sörbe fogadok, hogy amikor rábukkansz, az lesz az első gondolatod, hogy eddig hogy a faxba nem vetted ott észre.
Esetleg levitted a kocsihoz és ott maradt, majd valaki megtalálta?
Tegnap a nasimmal jártam így, tudtam, hogy van a szekrényben, átnéztem, sehol semmi. Erre ma ott volt, mikor pakoltam be. Most vagy ennyire vaksi vagyok vagy nem tudom.
Nem, nem hiszem. Az megvan, hogy lementem, levittem egy 10es fejet és a csavarhúzót. Azt összeraktam de rövid lett a fej, itt félbe szakadt. Feljöttem, egy fogót kivettem belőle, azzal sem sikerült. Utána mindent beraktam a kocsiba és elmentem egy ismerősömhöz, tőle kértem egy 10es kulcsot. Utána azzal kicseréltem és rohantam a dolgomra.
Mikor hazajöttem akkor raktam el, addig ott volt a szárítógép tetején. Emlékszem, hogy valami máshelyre tettem, mert ahol eddig volt az olyan magas polc, hogy kényelmetlen volt levenni.
Nincs sok tároló, mindent kipakoltam 5x, átnéztük 2en is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!