Angelo99 kérdése:
Mekkora méreg nem?
Figyelt kérdés
Kijatszottam ps 4 en cal of dutty modern warfare 3 st mar végéhez értem that mar vege volt erre fel elment a villany a lakásban es amikor bekapcsoltam kiirta a ps4 hogy adatvesztes sérülés történhetett megyek bele a cod 4 be nyitom meg es az egesz mai munka nincs elszefelve komolyan idegbaj az egesz...ilyen hogy lehet?tegnap 20:47
1/4 anonim válasza:
Másodjára már gyorsabban végigviszed, mert frissen emlékszel hol és mit kellett csinálni. Bosszúság, de van ilyen.
2/4 A kérdező kommentje:
A az repulos ott a vege fele... Azt a palyat nem tudom de lenyeg hogy kivittem ...
tegnap 20:52
3/4 anonim válasza:
First world problem... a következő quest az lesz, hogy tanulj meg helyesen írni. Válaszolva a kérdésre könnyen előfordulhat ilyen esetben adatvesztés, elvégre csak a random access memory-ban (RAM) létezett az adat, és az ugyi nem a tartós adattárolás célját szolgálja. Sad story, de van ilyen.
4/4 A kérdező kommentje:
A francba..
tegnap 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!