Férjem elhagyta az orvosi papírt, honnan tudom, hogy meddig érvényes a jogosítvány orvosija?
Figyelt kérdés
Kövezzetek meg, de nem tudom. Az én papírom meg van így biztos nyomon tudom követni meddig érvényes a jogosítványhoz kötelező orvosi vizsgálatom, de a férjem papírja elveszett még az anyjáéknál mielőtt külön költöztünk volna. Van más opció ahonnan megtudhatom mikor jár le az orvosija?ma 07:17
1/5 anonim válasza:
A háziorvosnál csinálták a vizsgálatot anno? Akkor ő magtudja mondani, vagy ki lehet következtetni az időt belőle.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, nála. Köszönöm szépen! :)
ma 07:34
3/5 anonim válasza:
Szia.
Nem kell hozzá külön azaz orvosis papír amit a házi orvos ad, hiszen a jogosítványodban is benne van a második oszlopban ugyanaz a dátum hátul. Onnan is látod illetve tudhatod, hogy meddig érvényes a jogosítványod az adott kategóriára.
4/5 anonim válasza:
Nem adnak annál hosszabb ideig érvényes jogosítványt, mint az orvosi alkalmassági vizsgálat lejárta. Tehát ha az orvosi alkalmasságit augusztusig kapta nem kapott novemberig érvényes jogsit.
5/5 anonim válasza:
Amúgy ez EESZT-be nincs fent? De 3-as elmondta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!