Mi a véleményetek az iRon Channel visszatérésről, és a nevelőapjáról? Most szombaton lesz a 3. rész. (Költői kérdés): Ki mire számít a további részekkel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Ha engem kérdeztek, akkor szerintem azért tért vissza, mivel ahogy ő fogalmazott "nem kompetens emberek kapták meg az ügyet" Magyarán leöregezte a bírót. Én szerintem azért jött vissza, mert érzi azt, hogy el fogja veszíteni, (ezt is mondta, hogy úgy érzi, hogy ez már veszett ügy, el fogják őt ítélni). És, mint partra vetett hal, próbál még valahogy az utolsó erejével valami módszert találni. Jelen esetben ő az önsajnáltatást választotta, de mint ahogy láttam, az Arab kollégákon kívül túl sok sajnálkozó komment nem született. Tehát, hogy Áron sem a mostani életében fogja azt megélni, hogy petíciók, és tüntetések keletkezzenek azért, hogy ő kijusson ebből, és hogy ne kerüljön börtönbe, az is biztos. A további részektől pedig nem várok több értelmet. A nevelőapja pedig szerintem? Nagyon feltűnteti, hogy ki is ő. (Ph.D) Fenyegetőzik, meg minden, de ahogy látom, amúgy újabb embereket akar szerezni magának, csak ugye nem fog tudni. Röviden nekem ez a véleményem. Ti is fejtsétek ki nyugodtan.ma 19:46
1/4 anonim válasza:
Ha elveszíti, akkor sem fogják leültetni, mert ez messze nem az a szint. Kap pár év felfüggesztettet legrosszabb esetben. Mivel eltelt 3 év és most újra előbújt, még az is benne van, hogy már rég vége mindennek. Kapott X év letöltendőt 2 évre felfüggesztve, az most lejárt, és azt csinál amit akar. Most megpróbál visszamászni egy kis sajnáltatással.
2/4 anonim válasza:
Helyes
Ba***ák csak seggbe a börtönben
Ott már nem lesz nagy szája
Kivéve szopás közbe
3/4 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm szépen a választ. Hát igen, ebben is van valami, hogy az is lehet, hogy már rég lecsengett, szimplán visszajött nézettséget vadászni. Hiszen tulajdonképpen...nagyon ráér, ha előreláthatólag 7 részes lesz ez a sorozat (nevelőapja szerint). Első kettő megvolt, most jön a harmadik. Hát...nem tudom, lehet, hogy a hetedik rész az lesz, hogy: 7. rész|Így vertem át mindenkit ezzel a sorozattal
ma 20:04
4/4 A kérdező kommentje:
#2 Én is ebben reménykedek, hogy ne fog jutni, és hát minimum egy ilyet átél majd. Elvileg hamarosan zárják a tárgyalást. Nagyon szidta a bírót, szóval ebből van egy olyan érzésem, hogy börtön lesz. (Ha csak nem letudta már ugye rég a börtönt, ez is benne van a pakliban, hogy még az időrendi sorrendet is végig hazudja a sorozatban)
ma 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!