Mennyit keres egy Unixos alkatrész kiszállító? Illetve, hogy telik egy napja? (2025)
Figyelt kérdés
Érdekelne, mennyit lehet keresni az Unixnál, mint alkatrész kiszállító illetve, hogy is telik egy napja egy kiszállítónak? Mikor kezd? Mikor végez? Olvastam, hogy kell egy kezdő kauciós összeget fizetni, ez igaz?
Előző munkahelyem az osztrák postánál volt mint kézbesítő, tudom, hogy itthon nagy fizura nem lehet számítani, de a 400 000 körüli fizu jó lenne. Albi, meg saját autó fenntartása miatt is, meg enni is kicsit félretenni. Irreális elvárások 😅
25L vagyok amúgy, ha ez fontos. Köszi előre is a segítséget. A német nyelv nem megy olyan jól, sőt egy csomó pénzt öltem tanárba és nyelvsulikba,de élő beszédben még mindig nem értem őket, ezért nem tudok kint újra elhelyezkedni ezért ezt ne írjátok.
ma 17:34
1/3 anonim válasza:
Keveset keres, sokat kell dolgozni , kretén főnökség, nyögve nyelős az egész.
2/3 anonim válasza:
Pont kiesel az SZJA mentesség alul és még a munkáshitelt se tudod igényelni.
3/3 A kérdező kommentje:
SZJA-val nem is számoltam,sőt semmilyen támogatással, mindig kiestem minden ilyen kedvezményből vagy meg sem adták 😅köszönöm amúgy a gyors választ. Ha van még tapasztalat szívesen olvasom.
ma 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!