Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek megéri?

Szerintetek megéri?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Haverom ajánlott egy autót. 2006os Ford Mondeo 2.0 tdci 96 kw 131 le. Xenon lámpa, multifunkcionális volán, alkantara bőr ülések, ülésfűtés, gyári sony hangszórók, cserélve lett rajta az első kettő gumi, visszapillantókon világítás, a turbina fel lett újítva, új akkumulátor van benne, a turbinára és az akkumulátorra garancia van. Új amortizérok. Chippelve lett, kb 180 lóerő jelenleg, tényleg úgy néz ki hogy foglalkoztak vele. Tetszik nagyon de mindenki szidja a mondeokat. Nem tudom mennyit ment le pontosan, 250 ezer és 300 ezer km között. Esztétikailag rendben van minden. Belseje gyönyörű. Szerelem volt első látásra. 2500 eurót kérnek érte. Mit gondoltok?

ma 10:42
 1/5 anonim ***** válasza:
A turbina többet ér mint a kocsi ára.
ma 11:10
 2/5 anonim válasza:
De megám! Hol kapsz te 1 millóért ilyen kocsit amivel ennyit foglalkoztak?
ma 11:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Mennyire megbízhatók a dizel mondeok? Ezt úgy értem hogyha figyelek a szervizekre, kopó alkatrész csere, szűrők tisztitása stb.
ma 13:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez nagyon jó ár.

Ismerős taxizik ilyennel, megkérdeztem jók ezek a Mondeok?

Mutatta hogy 600ezer van benne és mindennap megyke vele csomót, szerinted? Csak normálisan és időben kell karbantartani.

ma 15:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
ma 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!